Поліція затримала одного із учасників побиття луцького активіста

Поліція затримала одного із учасників побиття луцького активіста
У Луцьку Нацполіція затримала чоловіка, який міг бути одним із нападників на громадського активіста "Самооборони Волині" Сергія Чурікова.

Про це в ефірі 112 Україна заявив речник Нацполіції у Волинській області Віктор Гомоль

Він повідомив, що на місці злочину поліцейські знайшли ключі від автомобіля, який може належати одному з ймовірних учасників нападу.

"Знайдено вже також автомобіль марки "Мерседес" та встановлено особу його власника, його доставлено в Луцький відділ поліції ля проведення слідчих дій", - повідомив Гомоль.

Він повідомив, що 36-річному Чурікову у під'їзді будинку за місцем проживання нанесли кілька ударів по голові, ймовірно використовуючи кастет.

"Його госпіталізували в нейрохірургію Луцької міської клінічної лікарні. В нього діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та розсічення частини голови", - сказав Гомоль.

За словами правоохоронців, відпрацьовуються всі версії причин цього інциденту, в тому числі, пов’язані з громадською діяльністю постраждалого.

Також він розповів подробиці побиття іншого активіста Богдана Климчука.

"Інший випадок трапився приблизно о тій самій порі на вул. Шевченка в Луцьку, біля спорткомплексу. Там двоє чоловіків напали на 32-річного активіста, також з "Самооборони Волині", помічник одного з народних депутатів України. Про інцидент повідомив поліцію сам потерпілий, сказав, що невідомі вдарили ззаду його кулаком по голові", - повідомив Гомоль.

Він зазначив, що постраждалий є членом атестаційної комісії.

За його словами, справи про побиття громадських активістів взяв під особистий контроль керівник Волинської поліції Петро Шпига.

В обох випадках відкриті кримінальні провадження за ст. 296 КК України (хуліганство вчинене групою осіб).

Нагадаємо, днями в Луцьку побили двох активістів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чурікова шкода, а от другий взагалі інсценіровку зробив, певні джерела вже кажуть з якою метою.
Відповісти
Затриманий з "Варти порядку".
В Луцьку вже всі знають , що це залякування членів комісії, тому, що провалили заступників Шпиги( які були на зарплаті в Палиці).
Інші ті,що били , також з " Варти порядку ".А "Варту порядку " фінансує фонд " Новий Луцьк " Палиці.
Ось якраз момент , який покаже , що переможе в новій поліції - гроші чи закон !!!
Відповісти
Чому не пишете про причини побиття, вони далеко не повязані з атестацією, чи соромно написати що побили лише за амурні справами одного з побитих,інший примазався.
Відповісти
якраз і не в"яжеться, бо побили сильно Чурікова, ключи там же знайшли і особу по цьому епізоду затримали - але Чуріков НЕ В КОМІСІЇ!!!
а от той, що в комісії, не має жодної подряпини, по тєлеку говорить - живий здоровий, а побої засвідчувати відмовляється, тому стає цікаво, чого б це борець за законність відмовлявся зняти побої, адже це важливий доказ у кримінальній справі, яку ж сам і вимагав порушити!!!
а тому, що це постановка, а справу "білими" нитками шиють, а мета очевидна - добавити "+" до карми та підняти ставки з 1000 доларів на планку вище.
Відповісти
Я одразу писав,що це піар.Всі закрутились навколо поліції і МРЕО бо кожен хоче з учасників шоу зловити собі рибку.
Відповісти
Судячи по- тому,як працюю комісія то складається враження про абсурдність їх висновків щодо поліцейських. А так звані активісти,хто вони самі такі,щоб когось судити. Вони ж не компетентні взагалі. Розплодили всяку шушеру. Яка тепер хоче диктувати усім правила поведінки.
Відповісти
варта порятку це бандити
Відповісти
Всі прочитали заголовок і вже думають, що бандитів зловили. Уважно читайте, що поліціянти кажуть,: "У Луцьку Нацполіція затримала чоловіка, який міг бути одним із нападників на громадського активіста". Понятно? Який міг бути, а який і не міг бути) і не затримали, а доставили і не підозрюваного, а напевно поки свідка. Тож ще не факт, що так просто це діло вдасться розкрити. Ала поліція молодці, що так оперативно взялися за побиття.
Відповісти
цікаво чи вибачаться ті пі...си що вже встигли повісити вину на експравоохоронців та поображати їх в своїх коментарях
Відповісти
Чурікову ще мало дали. Нефіг по чужих жінках лазити. А Клімчук примазався, щоб хоч якось про нього говорили ....
Відповісти