Польський телеканал показав фільм «Україна: маски революції»

Польський телеканал показав фільм «Україна: маски революції»
Польський телеканал TVN24 сьогодні показав скандальний і маніпулятивний французький фільм «Україна: маски революції» про Євромайдан.

Про це повідомляє УНІАН.

У коментарі Українській службі Польського радіо журналіст польського журналу Newsweek Міхал Кацевич, який багато років висвітлює події в Україні, заявив, що показ картини «Маски революції» у Польщі без відповідного обумовлення, що це за стрічка. Кіцевич назвав фільм брехливим, оскільки в ньому використані класичні маніпулятивні техніки.

Польський журналіст підкреслив, що представлення подій в Україні саме таким чином є особливо загрозливим для Польщі.

Згодом українські дипломати в Польщі висловили обурення тим, що польський телеканал TVN24 показав у своєму ефірі відповідний фільм.

«Найбільш болюче те, що цей фільм польський телеканал «приурочив» до другої річниці Революції Гідності», – наголосили у посольстві.

Звертаючись до глядачів телеканалу, посольство наголошує на тому, що їх ввели в оману. Посольство вимагає пояснень від телеканалу TVN24, «чому з безлічі існуючих об'єктивних картин про події Майдану було обрано саме цей брехливий витвір проросійської пропаганди, який ображає пам'ять про Героїв Революції Гідності», повідомляє Радіо Свобода.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можливо існує альтернативне розгортання подій майдану, а ніж те що показує нам укр. телебачення.
Відповісти
Треба в нас показати, а то як мона обговорювати то, чого не бачив?
Відповісти
Поляки це подлі і продажні люди від яких треба чекати усього.
Відповісти
то не нація то професія.В Радянські часи "паслися" в Союзі,а зараз-- в Євросоюзі.Залиш їх самими--так вони маму рідні продадуть.
Відповісти
Цікаво знати і альтернативну думку, а не лише ту, яку нам навязує офіційна влада. Можливо, все не так просто, як здається на перший погляд.
Відповісти
Я подивився... А хіба там щось не правдиво?
Відповісти
Фільм є в інернеті, всі бажаючі можуть знайти і подивитися. Елементи певних маніпуляційних технологій там дійсно є, але в цілому вони не спотворюють ту дійсність, яка була під час тих майданівськиї подій та після них. Значно значно значно більше маніпуляційних технологій застосовувалось 5 каналом, каналом 1+1 та іншими, коли вони подавали на всю країну начеб то правдиву інформацію про наче б то "мирні " протести. А така реакці нашої влади на показ фільму за кордоном лише зайвий раз свідчить, що повну і неупереджену, нефільтровану правду про майдан Україна розголошувати не бажає, бо є що приховувати.
Відповісти
Нормальний, правдивий фільм. Певні моменти , звичайно, є. Але чому така несподівано істерична реакція нашої влади? Правда коле очі?
Відповісти
Останні новини
Польський телеканал показав фільм «Україна: маски революції»
21 лютий, 2016, 23:20