Чи перейменують Московську у вулицю В'ячеслава Хурсенка

Чи перейменують Московську у вулицю В'ячеслава Хурсенка
Петиція про перейменування Московської вулиці на честь В'ячеслава Хурсенка набрала потрібну кількість підписів.

Інформацію про це знаходимо на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Хоч до кінця збору підписів залишилось ще 10 днів, та уже зараз її підписали 343 особи.

Зазначимо, що В'ячеслав Хурсенко народився у Луцьку, закінчив музичну школу та училище. А вже починаючи з дев'яностих років минулого століття, став відомим як співак, композитор (зокрема, завдяки участі у фестивалі "Оберіг"), висококласний віолончеліст.

Його найвідоміші композиції: "Соколята", "На острові чекання", "Сповідь", "Панує ніч", "Я тебе розлюбив", "Віра, Надія, Любов", "Шалений час", "До рідного дому", "Ковток вина" та багато інших.

Зараз пісні Хурсенка звучать не лише у популярних українських передачах, а й у фільмах відомих режисерів. Зокрема, Оксани Байрак "Жіноча інтуїція" та "За два кілометри до Нового року".

"Було б добре перейменувати вулицю Московську на його честь, адже він жив поруч на вулиці Відродження, 4. Якщо ні, то іншу вулицю", - йдеться в петиції.

Зазначимо, що тепер петицію зобов'язана розглянути міська рада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вам.що нема ..чим,зайнятись
Відповісти
Не розумію,чому людям байдуже.Зараз світ став жорстоким і шкода,що навіть в декого з людей душа зникла разом з вірою у майбутнє.На мою думку В'чеслав є тією самою душею Волині.Можливо ті люди,що проти перейменування вулиці чи ті,яким байдуже жодного разу не слухали його пісень,або просто не вникали у суть.Не треба бути музикантом,щоб проникнутись гармонією пісні,та глибиною тексту.Це не дешева сучасна попса.Потрібно мати щось в душі,люди...
Відповісти
Перейменуй свою квартиру а мою рідну вулицю де я родився і живу залиш в покої тут живуть патріоти україни а назва неозначає патріотизм росії ми просто тут виросли . живем нетреба чіпати назву ми добрі поик з нами добрі
Відповісти
вулицю , на якій проживав Хурсенко потрібно назвати його іменем . там живе багато людей , які особисто були знайомі з музикантом .
Відповісти
Останні новини
Чи перейменують Московську у вулицю В'ячеслава Хурсенка
22 лютий, 2016, 18:26