Луцький мер не задоволений роботою атестаційної комісії

Луцький мер не задоволений роботою атестаційної комісії
Луцький міський голова Микола Романюк не задоволений прискіпливістю окремих членів атестаційної комісії до атестованих правоохоронців.

Про це він заявив під час чергової оперативної наради в міськвиконкомі.

«Атестували бійця «Світязя». Він був двічі а АТО, йому кажуть, що він не підходить. То, можливо, члену атестаційної комісії варто сходити двічі в АТО… дзвоню Муковозу (начальник міськвідділу - авт.), він також не пройшов атестацію. Через 2-3 дні в міському відділі поліції вже не буде з ким говорити», - бідкається Микола Романюк.

Луцький голова зазначив, що через атестацію правоохоронці не можуть ефективно працювати.

Нагадаємо, що на одного слідчого в міськвідділі зараз припадає приблизно 100 справ.

«Із таким навантаженням ефективно працювати неможливо», - переконаний мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже вже багато розвелось активістів - ламати -не будувати
Відповісти
То дайте тим активістам по декілька справ.Вони дуже розумні тому швидко впораются.
Відповісти
нехай мер займеться роботою
Відповісти
ну як мер може нормально процювати, коли вже немає з ким "решать"
Відповісти
Розстріляти комісію... набрати нову.
Відповісти
Ми не задоволені роботою мера
Відповісти
Щодо Муковоза, це дуже вірне рішення комісії. Цього пристосуванця вже давно пора гнати з поліції. А мер хай займеться наведенням ладу у місті, а не втручається у діяльність комісій.
Відповісти
Напевно мер боїться,що нові поліціянти не будуть такими лояльними до нього, а якщо він проти реформ то нам не потрібно такого мера
Відповісти
Нехай краще чистить каналізації і вчасно зберає сміття,а не лізе не в свої справи, зате боролися щоб їх пик більше не бачити.
Відповісти
дівчинка Коля образилась
Відповісти
Перед створенням атестаційної комісії, претендентів теж варто було б атестувати. Бо, прикриваючись новомоднім "громадський активіст" там великі "специ" позбирались. А смітинку в очі ближнього у нас бачить чи не кожен..
Відповісти
ооо почалось, тільки не пройшли атестацію начальство, як за них встрівають інші корупціонери. атестаційна комісія добре попрацювала, ще меру нада пройти атестацію!!
Відповісти
краще б мер замість того щоб кришувати ментів тих що не пройшли зайнявся своєю безпосередньою роботою.......проїдьте гляньте де поставили зупитку біля адмін суду......на самому повороті.....це ж почнуться пробки....а атестацією там є кому займатись..
Відповісти
Нехай краще чистить каналізації і вчасно зберає сміття,а не лізе не в свої справи, зате боролися щоб їх пик більше не бачити.
Відповісти
А як же ж до цього працювали доблесні правоохоронці, коли назбирали стільки невирішених справ? Адже не проходить лише 10%, і це вже такийхай піднімати? Як гарно тепер всі хочуть пролізти - а хто ж буде дань збирати з усіх, особливо з проституток на Рівненській? Хто ж буде захищати мажорів співучих під буратіно? Аяяяяй, пане мер - вам уже не личило б втручатися в ці брудні справи, самі знаєте чому!!!!
Відповісти
уважно стежив за атестацією знав не з чуток кілька одіозних хабарників так от всі вони успішно пройшли натомість відсіяли дрібну рибу для гарної статистики відсівали людей які апріорі не могли бути хабарниками оскільки ніколи не були наділені організаційно розпорядчими функціями а здійснювали функцію наприклад охорони приміщння чи обєкта
Відповісти
МУКОВОЗ І.В. - самий толковий начальник міськвідділу за всі останні роки, а те, що з мером дружить, так це йому лише плюс як людині і керівнику.
Відповісти
Про Муковоза згідний, але святе місце порожнім не буває. В міськвідділу є багато нормальних і грамотних молодих працівників, які можуть замінити керівників, що не пройшли атестацію.
Відповісти
Останні новини
Луцький мер не задоволений роботою атестаційної комісії
23 лютий, 2016, 09:28