У Луцьку збили жінку на пішохідному переході. ФОТО

У Луцьку збили жінку на пішохідному переході. ФОТО
На проспекті Відродження у Луцьку автомобіль «ВАЗ» збив жінку на пішохідному переході.

Автопригода трапилася ввечері 23 лютого, - повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

На проспекті Відродження у Луцьку неподалік магазину «Там-там експрес» трапилася ДТП. Жінку, яка «зеброю» переходила дорогу, збив автомобіль «ВАЗ».

За словами очевидців, постраждалу із тілесними ушкодженнями госпіталізували.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода пішохода, але ж і водій певно не спеціально. В таку пору доби варто бути обережними і пильними всім учасникам дорожнього руху.
Відповісти
Водій, безперечно, винний, але 1) темна пора доби; 2) несприятливі погодні умови (дощ) відповідно транспорт,який рухається назустріч частково засліплює водія;3) пішоходи, які побачили перехід і біжать по ньому, не дивлять ні на право ні на ліво!
ТОМУ ШАНОВНІ ПІШОХОДИ ПЕРШ НІЖ СТУПАТИ НА ПЕРЕХІД ПОТРІБНО ВПЕВНИТИСЯ В ТОМУ ЩО ВОДІЙ ВАС ПОБАЧИВ, ЗУПИНИВСЯ А ТОДІ ІТИ!
Власне життя значно важливіше за залізячку!
Відповісти
А ще б заборонили фари-ксеонки, які засліплюють пішоходів та водіїв зустрічного руху!
Відповісти
а вони заборонені)))
Відповісти
на Відродження дуже гарно освітлюються пішохідні переходи тому тут повністю вина водія знизити швидкість і підвищити пильність перед переходом його обовязок відповідно до ПДР
Відповісти
Погоджуюся, зараз ці переходи додаткова підсвідчуються. але потрібно трохи зменшити їх кількість, а то через кожні 100-150 метрів розташовані. це так напрягає водія, постійно рваний рух. А пішоходу пройтися додаткових 150 метрів не зашкодить, піші прогулки корисні для здоров'я
Відповісти
Блін, доброго дня, для початку!Ти тут всі аварії я бачу оправдовуєш постійно сидиш! Яка різниця СПЕЦІАЛЬНО ЧИ НІ?Ми що в садку???
Водій винен без всяких там пунктів, пора зрозуміти,що ті "водії" понакуплюють прав і їздять по Луцьку. В нас дійшло до того,що в 9 класі батьки БМВ купують та права дітям!!! Ви що вже зовсім тут всі тронулися???
Не вжаливо яка пора доби, які умови, якщо так-то купити окуляри та їздити громадським транспортом! І пішоходи на переході мають право робити, що хотіти, -це місце для пішохода і водій ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ ЗУПИНИТИСЯ!!!! ДОСИТЬ ЦИХ ТУТ ПИСАНИН, краще сходи перевір адекватність...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку збили жінку на пішохідному переході. ФОТО
24 лютий, 2016, 09:48