У Луцьку стартував польсько-український форум для освітян. ФОТО

У Луцьку стартував польсько-український форум для освітян. ФОТО
В Луцьку стартував польсько-український форум «Співпраця українських та польських загальноосвітніх навчальних закладів в рамках проектів, дофінансованих з програми «Erazmus+».

На зустрічі були присутні представники українських загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів, центрів післядипломної освіти, інші зацікавлені особи, що працюють в освітній сфері (середня освіта) та гості з Республіки Польщі.

Загальний бюджет 14,7 мільйонів євро. З 2014 року учасниками можуть бути країни-сусіди ЄС. У всіх ініціативах взяти участь Україна не може, оскільки не має певних прав членства.

Учасників форуму ознайомили з особливостями розробки проектних ідей та підготовки пропозицій для залучення фінансування проектів з інструменту «Erazmus+» на період 2014-2020 рр та пошуком партнерів для реалізації міжнародних проектів.

Цей проект дасть можливість обмінюватись досвідом учням та педагогам в освітніх закладах, сприятиме формуванню нових європейських умінь та навичок, ознайомить з новими формами та методами викладання.

«Цим проектом займається Томаш Яків з 1998 року, тому ми маємо можливість ознайомитися з теоретичною та навіть практичною базою цієї програми. Сьогодні також будуть практичні заняття з приготування проектної заявки на дофінансування проекту в рамках Еразмус+. При завершенні учасники отримають відповідні сертифікати. Надіюсь, що програма навчання пройде не дарма», - повідомила Гончаренко Наталія.

Стати учасником програми можливо, зареєструвавшись на Національному сайті «Erazmus+» в Україні.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно, вже забирайте наших діток на панщину зразу із садочка. Робіть платні школи і хай кріпаки платять до пенсії за навчання в Польщі. Україні ж наші діти непотрібні
Відповісти
Останні новини
У Луцьку стартував польсько-український форум для освітян. ФОТО
24 лютий, 2016, 17:48