Екс-президенту Кравчуку соромно за державу, що у нього мала пенсія

Екс-президенту Кравчуку соромно за державу, що у нього мала пенсія
Колишні українські президенти отримують по 14 тисяч гривень пенсії або ж 518 доларів. В той час як мінімальна пенсія пересічного українця - в районі тисячі гривень.

Про це інформує БізнесUA.

Коментуючи порівняння його пенсії та пенсії президентів інших країн, Леонід Кравчук відповів, що за такі пенсії державі має бути соромно.

До слова, 1,4 тис. доларів отримує президент Польщі. У Фінляндії колишнім головам країни платять по 8 тис. євро. Екс-президент Латвії Андріс Берзіньш отримує близько 1,8 тисяч євро пенсії на місяць, а пенсія екс-президента Естонії Арнольда Рюйтеля становить трохи більше 3,7 тисяч євро.

Найбільшу пенсію отримують екс-президента в США, там вона становить 16 600 доларів щомісяця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напередодні здачі украінськоі ядерноі зброі, командир луцькоі ракетноі частини Юдін парив у бані Л М Кравчука. Юдін просив зберегти хоча б одну ядерну ракету в первомайську, для застороги недоброзичливців. Переконував, що ракети менш коштовні в обслуговуванні від авіаціі. Тим більш що наступне обслуговування ракет мало бути 2016 року. Куди спішити? Але кравчук спішив... Цей тип (кравчук) розірвав церкву православну разом з філаретом в Украіні. Віддав ядерні гарантіі безпеки держави під обіцянки...чи може це була суперзрада яка ще не ввійшла до книги Гіннеса? Так, це один із способів ведення війни- під популістські заклики з "благими" намірами руйнувати те що об'єднує і стримує. Крім цього, зауважмо, що ракети та військчастини коштували цілих мікрорайонів. І все це народне добро зароблене й збудоване на крові і потові наших виживших дідів і бабунь кравчук комусь оддав. Військові кажуть, що за таку зраду і продажність та шкідництво повільно різати по частинах треба. І власне кравчук стоіть біля витоків сучасноі війни, яка теж свідчить про суцільний договорняк. Якщо війна справжня а не домовна,-чому Уряд Украіни не анонсував і не ініціював створення ядерноі оборонноі ініціативи? Гаранти безпеки Украіни виявились негарантами. І чому наші діти мусять гинути через таких експрезидентів? Скільки ще крові питимуть? І йому соромно за Нашу Державу? Та це все одно що матір обікрасти і казати що вона йому нічого не може дати. Соромно за вас льоню. Оце так ви шедеврально спалилися у власній ненажерливості... Хто може- надішліть це кравчуку л м на його сторінку. Хай буде це написане доплатою до пенсіі нещасному. Від нещасних і невдячних громадян які шанують свою Державу і яким соромно за таких президентів. Убогих...
Відповісти
Так середня зарплата у Польщі приблизно 2500-3000 злотих екс-президент отримує близько 6000 злотих, тобто для порівняння в нас приблизно така сама середня зарплата по Україні то чому наш екс-президент не отримує 6000 грн., а 14000 і йому ще цього мало. Ганьба!!!
Відповісти
відморозкам при владі бракує тільки ядерної зброї...
Відповісти
А на мінімалочку не пробував прожити? :) З нього почався дерібан і розподіл України між олігархами, то нехай взагалі мовчить, а то...!!! Ще Кучму з Ющем по мінімуму "пустити" треба, за їх вчинки! Кучмі то взагалі по..., в нього зять олігарх!
Відповісти
Так він же зруйнував економіку України. Бидлота.
Відповісти
За вашу роботу панове колишні президенти, ви маете зараз доплачувати в державну казну і компенсувати кошти витрачені на ваше утримання
Відповісти
Лех Валенса(екс-Президент Польщі). Захотів особисто зробити для держави і поляків все, щоб було якнайкраще для життя в Польщі і йому це вдалося !
Відповісти