Побиття активістів у Луцьку: версія жертв. ФОТО

Побиття активістів у Луцьку: версія жертв. ФОТО
Прес-конференція з постраждалими активістами відбулась у Луцьку. Вони розповіли про побиття та мотиви нападників.

"Щодо мотивів побиття - всі ви знаєте, що я займаюсь громадською роботою. На мою думку, це і було причиною нападу. Хочу сказати, що це був напад не на мене як на Сергія Чурікова, а як на представника громадськості, небайдужих людей, для того, щоб залякати, показати, хто тут "хазяїн". Безперечно, ці дії пов’язані з переатестацією поліції", - зазначив Сергій Чуріков.

"На рахунок самого побиття, скажу, що я їх помітив раніше, ніж вони встигли наблизитись до мене. Але я не чекав, що біля мого будинку станеться такий зухвалий напад. Там було три людини, вони нанесли приблизно 10 ударів в голову та 5-6 ударів по корпусу. Було видно, що люди були підготовлені до певного алгоритму дій", - продовжив активіст.

"Напад на мене був здійснений на півгодини пізніше, ніж на Сергія Чурікова. Я не так постраждав, як він, але декілька ударів отримав. Це, напевно, збіг обставин, що в цей день проходило переатестацію вище керівництво. Скажу, що після цього багатьом активістам стали погрожувати. Кому казали: "Ти подумай, тобі ще у цьому місті жити". Комусь залишали записку на авто: "Ти наступний", чи дзвонили батькам та жінкам і їм погрожували. Щодо більш детальних коментарів скажу, що ми їх давати не можемо. Оскільки іде слідство, і ми не маємо права йому не довіряти. Дочекаймося результатів", - повідомив Богдан Климчук.

















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а розслідують ті хто били
Відповісти
мусара тільки "лагідно" попередили. На мою думку може й бути гірше, набагато гірше
Відповісти
Привикли в міліції людей ізбивати і заставляти невинних брати на себе злочини. Тепер вони не пройшли атестацію, бо тупі (вміють просто вибивати), а по чесному працювати не вміють, ось і вирішили залякати комісію. Ганьба таким міліціянтам! І відкрити проти них кримінальну справу.
Відповісти
Не думав, що настільки корумпована Волинська міліція. Потрібно депутатам ВР негайно вносити поправки до законів про поліцію. В випадку злочинних дій з боку поліції - значно суровіше їх карати.
Відповісти
Я бачу тут дуже багато засланих козачків-коментаторів, томущо останнім часом наших бравих активістів-піарщиків дуже не полюбляють! Мені цікаво одне, активісти - непрацюючі чим ви годуєте свої сім'ї, ЛОЗУНГАМИ ТА ВИКРИКАМИ??? Хоча по пиках і не скажеш! Я за те щоб Ви шановні громадські діячі прозвітували про результати своєї роботи, хоча б за останні пів року!!! Ледарі!!!
Відповісти
Мало дали!!! Другим разом добавлять
Відповісти
Приходите на тренировку за Адресом Конякина.Бившая Автошкола.Спонсор Палкин и его друганы.Мы делаем вашу жазнь виселее.На фото видны наши заслуги.Кто против Палкина-тот против нас.Мавекс всех спасет.
Відповісти
Вже навіть не цікаво це читати, нічого нового, сусіди чурікова кажуть, що його побили через амурні справи.
Безперечно, ці дії пов’язані з переатестацією поліції", - зазначив Сергій Чуріков, ЯКИЙ ДО ПЕРЕАТЕСТАЦІЇ НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ НЕ МАЄ.
А другого взагалі не били, інсценування, побої не зняв, кількість нападників у його сльозливих дописах в соцмережах поступово збільшилась з 1 до 3 (підганяють під "чурікавських"), брешуть, аж противно.
А чого ще третій на прийшов? Не придумав лєгєнду?
Тошно дивитись на цей цирк.
Відповісти
::)
Заголовок трішки дивний))
Ці хлопці на фото на жертв не схожі скорше навпаки))
Відповісти
Добре вони знають чия команда їх лупашила. Тільки чомусь мовчать, чому? Чому не розповідають про загублені ключі від мерса? Про Зизу Валерія. Про його тітушок з варти порядку. Про конфлікти між самообороною і вартою порядку. Про сутичку біля досаафу в понеділок. Так що все набагато прозаїчніше і не так патріотично! І ніяка атестація тут не є причиною! Да Вольодя?
Відповісти
Мало дали.
Відповісти
Пан Сергій гарні "Часіки" може за зарплату активіста купили? Чи коли бурштин копали знайшли? Накрав грошей робить собі піар! Чому не розказуєш де кошти взяв на розкішний палац, позашляховик та інше?
99.9 % ментів перебувають за межею бідності, виживають та живуть у кредит! Подивіться на їх рахунки в банках, в кожного (без перебільшень) кредити.
Відповісти
Останні новини
Побиття активістів у Луцьку: версія жертв. ФОТО
25 лютий, 2016, 21:28