Директора «Луцьктепло» звільнили

Директора «Луцьктепло» звільнили
З директором державного комунального підприємства Юрієм Паращієм «Луцьктепло» припинило контракт. Директора ДКП звільняють на підставі його заяви.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк 26 лютого, - йдеться у повідомленні Луцької міської ради.

«Припинити контракт шляхом розірвання з директором державного комунального підприємства «Луцьктепло» Паращієм Юрієм Степановичем. Тимчасово, на період до призначення на контрактній основі директора державного комунального підприємства «Луцьктепло», виконання обов’язків директора з 27 лютого 2016 року покласти на заступника директора з фінансово-економічних питань державного комунального підприємства «Луцьктепло» Малютіну Валентину Аркадіївну з правом першого підпису у фінансових документах», - йдеться у розпорядженні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попросили.Не стало покійного Єремєєва і все закономірно.Тепер за це візьметься інша структура,тобто іншого олігарха,"благодійника"нашого.Чи буде в долі голова-це питання.Як співав Вакарчук-веселі,брате, часи настали...
Відповісти