Волинські підприємці проти кадрового призначення на митниці

Волинські підприємці проти кадрового призначення на митниці
Волинські підприємці просять запобігти призначенню на керівну посаду одного з митників.

Відповідне звернення 29 лютого розглядала постійна комісія Волинської обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій, - йдеться на сайті VIP.

Директор компанії «АвтоВестГруп» Олександр Огороднік передав депутатам звернення від шести суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності. Їх хвилює кадрове призначення, яке, ймовірно, відбудеться на митному пості «Луцьк». Йдеться про Юрія Дацюка, що нині виконує обов’язки заступника начальника митного посту «Луцьк».

Із ним підприємці вже мають неприємний досвід роботи. На думку бізнесменів, його призначення призведе до того, що з області підуть інвестори. Так, на митному посту «Луцьк» Дацюк працює з 2013 році.

За словами Олександра Огородніка, він нефахово виконував свої обов’язки, часто з’являвся на роботі в нетверезому стані, часто був відсутній на робочому місці. Наразі на митному посту «Луцьк» здійснюють оформлення вантажів не тільки волинські підприємці, але й представники інших регіонів. Це приносить кошти у бюджет області.

Натомість, якщо якість послуг на митному посту буде низькою, кошти «підуть» з бюджету. Окрім того, на Волинь не заходитимуть інвестори, яких не влаштовуватиме співпраця з митницею. Тож суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності просять посприяти на рівні області, щоби такого кадрового призначення не відбулося. Натомість підприємці звертатимуться і до голови ДФС Романа Насірова, і до міністра фінансів Наталії Яресько.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олександр Огороднік чи це не колишній митник який в свій час виконував обов'язки начальника митного поста "Луцьк"
Відповісти
саме той
Відповісти
Не зійшлись в ціні...от і гадять на "чесного" митника :)
Відповісти
санек еще та скатиняка
Відповісти
А ви знаєте хто займає пост голови комісіі ?А ви знаєте хто такий Огороднік і яку має долю в новому терміналі ?Правильно !Новий нормальний начальник Луцькоі митниці ім не потрібний.
Відповісти