У Луцьку відбувся чемпіонат з рукопашного бою серед юнаків 8-12 років. ФОТО

У Луцьку відбувся чемпіонат з рукопашного бою серед юнаків 8-12 років. ФОТО
В спортивному комплексі ФСТ «Колос» відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька з рукопашного бою «Шлях до перемоги».

Про це йдеться на сайті Луцької міськради.

Організаторами турніру, який на теренах нашого міста проходив вже вдруге, були Волинський обласний спортивний клуб «Магістр» та комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

В змаганнях брали участь спортсмени наймолодших вікових категорій (віком від 8 до 12 років) - вихованці спортивних клубів м.Луцька, які культивують розвиток змішаних видів єдиноборств.

Головною особливістю та одночасно й відмінністю зазначеного турніру є те, що ці змагання відбувались серед спортсменів двох етапів підготовки: початкового (перший-другий рік тренувань, які раніше не брали участі в двобоях з контактних видів єдиноборств) та навчально-тренувального (третій та більше років тренування, які мали досвід виступів у змаганнях). Даний диференційний підхід дав змогу потиснути руку та подивитися в очі своєму супернику, самореалізуватися та самоствердитись, повіривши в свої сили, поряд із більш досвідченими бійцями також і спортсменам-початківцям.

В той же час, певну особисту малодосвідченість спортсмени початкового етапу підготовки, на велике здивування глядачів, компенсували великим бажанням та прагненням до перемоги, настирливістю та спортивним напором. В результаті цього поєдинки серед спортсменів різних етапів підготовки мало чим різнилися за напруженістю та видовищністю між собою.

Так, переможцями у своїх віко-вагових категоріях серед спортсменів початкового етапу підготовки стали: Ярмолюк Даниїл, Чайка Андрій, Сейц Єгор, Качина Денис, Артинюк Владислав, Заболотний Іван, Коротинський Станіслав, Мельничук Богдан, Бичук Павло, Господарик Ілля, Щегельський Денис; навчально-тренувального етапу підготовки: Поліщук Іван, Фесюк Сергій, Сломінський Ілля, Іовенко Владислав, Кравчук Віктор, Гуль Владислав, Савонік Руслан та Костюк Андрій.

В неофіційному командному заліку третє місце завоював СК «Герць» (головний тренер команди - Ковальчук Р.О.), друге виборов ВРКРБ «Інсайт» (головний тренер команди - Паліївець В.А.), а переможцем змагань став ВОСК «Магістр» (головний тренер команди – Грисюк Д.І.).

Переможці та призери нагороджені дипломами медалями та призами від організаторів змагань.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбувся чемпіонат з рукопашного бою серед юнаків 8-12 років. ФОТО
03 березень, 2016, 21:14