Українців непокоять ціни та війна - опитування

Українців непокоять ціни та війна - опитування
Українців найбільше непокоїть проблема високих цін та війна на Донбасі.

Про це заявив експерт Центру соціальних досліджень «Софія» Олександр Левцун, презентуючи результати опитування, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Під час опитування респондентам запропонували вказати 3 проблеми, що хвилюють їх найбільше. Найчастіше респонденти вказували проблему цін в Україні (55,8 відсотка опитаних) та проблему війни на Донбасі (47 відсотків). На третьому місці проблема пенсій та зарплат (37,8 відсотка). Про занадто високі тарифи на комунальні послуги заявили 34,1 відсотка опитаних, про корупцію - 32,3 відсотка. На проблемі безробіття наголосили 30 відсотків респондентів», - сказав Левцун.

Експерт також повідомив, що, згідно з опитуванням, 15,8 відсотка респондентів дотримуються точки зору, що справи йдуть «однозначно» у правильному напрямі або «скоріше» у правильному напрямі.

Центр соціальних досліджень «Софія» з 8 по 20 лютого 2016 року провів опитування населення у всіх адміністративних областях України. У Донецькій та Луганській областях опитування проводилося на території, що контролюється офіційною владою України. У Криму опитування не проводилося. Всього було опитано 3024 респонденти віком від 18 років і старше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.