У Луцькому СІЗО тюремники обирали красивих дівчат. ФОТО

У Луцькому СІЗО тюремники обирали красивих дівчат. ФОТО
На базі Луцького СІЗО відбувся другий етап конкурсу «Міс пенітенціарна служба України-2012».

Про це повідомила старший інспектор управління у зв’язках із ЗМІ та громадськістю Державної пенітенціарної служби України у Волинській областіОльга Купчинська.

Цей конкурс вдруге проводився серед представниць прекрасної статі віком від 20 до 35 років.

Учать у цьому конкурсі взяли переможниці попереднього етапу конкурсу від установ виконання покарань та територіальних підрозділів кримінально-виконавчої інспекції: Цуманська ВК №84, Маневицька ВК №42, Луцький СІЗО, Ковельська виховна колонія та Луцький міськвідділ кримінально-виконавчої інспекції.

Учасниці підготували короткі відеофільми, у яких розповіли про себе, також пройшли тестування зі службової підготовки. Вони взяли участь у дефіле в парадній формі та у вечірніх сукнях.

До складу журі увійшли чоловіки: перший заступник управління, підполковник Андрій Скіць, начальник Луцького СІЗО, майор Сергій Киреєв, заступник начальника, начальник сектору по роботі з особовим складом Луцького СІЗО Сергій Толстошеєв та начальник сектору по роботі з персоналом, майор Анатолій Амза.

Після підсумкового засідання комісії її голова, перший заступник начальника управління Держдепартаменту у Волинській області Андрій Скіць оголосив переможницю даного етапу конкурсу.

Перемога дісталася молодшому інспектору відділу режиму і охорони Луцького слідчого ізолятора, молодшому сержанту внутрішньої служби Ользі Король.

Віце-міс ДПтС в області стала Ольга Миткалик із Маневицької ВК №42, а третє місце присудили одночасно трьом представницям прекрасної статі. Всі учасниці конкурсу отримали дипломи.

Ольга Король представлятиме управління ДПтС у Волинській області у фінальному етапі конкурсу «Міс пенітенціарна служба України».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
всі дівчата гарнюні!
але я не розумію:навіщо вибирати кращу?
це підвищить їх службові якості?
додасть зарплати?
це небезпечно в такій установі робити
Відповісти
Останні новини
У Луцькому СІЗО тюремники обирали красивих дівчат. ФОТО
15 серпень, 2012, 12:31