Для Верховної Ради Ігор Єремєєв досі живий

Для Верховної Ради Ігор Єремєєв досі живий
2 березня ц. р. «Волинська газета» отримала відповідь із Центральної виборчої комісії. За дорученням заступника голови ЦВК відповідальний працівник Юрій Швець нагадав, що «відповідно до частини 5 статті 81 Конституції України в разі смерті народного депутата України його повноваження припиняються з дня смерті, засвідченої свідоцтвом про смерть», - пише видання.

Чому вибори в окрузі №23 не призначили й досі?

«Натомість до ЦВК на сьогодні не надходило офіційних документів, наявність яких надала б можливість встановити визначені Законом України «Про вибори народних депутатів України» підстави для прийняття Комісією рішення про призначення проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому обрізу №23. У зв’язку з цим до Голови Верховної Ради України надіслано звернення щодо надання Центральній виборчій комісії копії свідоцтва про смерть народного депутата України Єремеєва І. М.», – говориться в офіційному документі.

Щодо спікера парламенту Володимира Гройсмана, який, на відміну від багатьох інших народних депутатів, так і не знайшов часу особисто провести в останню путь Ігоря Мироновича ні в Луцьку, ні в Острожці, то Володимир Борисович із понеділка – в Брюсселі. Там Голова Верховної Ради України на чолі української делегації ВРУ вивчає передовий досвід європейського парламентаризму… Відповідно, ніякого роз’яснення за його підписом щодо зволікання з проведенням виборів редакція не отримувала.

Отже, формально для нинішньої влади народний депутат України Ігор Єремеєв – у списку живих народних депутатів. Хіба що не голосує, але, в принципі, чи кнопкодавство, чи хронічне невідвідування сесійних засідань нині сущими парламентарями в принципі нічим від цієї обставини не відрізняються. Як і ще одне кричуще порушення закону, коли давним-давно обрані чи призначені на інші посади продовжують протиправно суміщувати свою нову роботу з виконанням повноважень народного депутата України. Але громада Камінь-Каширського, Маневицького, Ківерцівського і Любешівського районів одного не може зрозуміти: чому в в усіх інших округах паралментар є, а в них уже понад 6 місяців нема? Та й у казочку про відсутність ксерокопії довідки про смерть уже ніхто не вірить...

То чи варто дивуватися, що чимало мешканців смт Острожець Млинівського р-ну Рівненської обл., де поховали трагічно загиблиго пана Єремеєва, і досі говорить, що насправді Ігор Миронович – живий, а замість нього похоронили двійника?

Абсурдність такого припущення – очевидна. А діяльність ЦВК і ВРУ – хіба ні?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кого обирали
Відповісти
ним ще гордяться..клімчуків ще памятники та вулиці хочуть..солоденький наблюдатель зацікавлений..
Відповісти
Останні новини
Для Верховної Ради Ігор Єремєєв досі живий
07 березень, 2016, 18:20