Петро Шпига привітав випускників Національної академії внутрішніх справ. ФОТО. ВІДЕО

Петро Шпига привітав випускників Національної академії внутрішніх справ. ФОТО. ВІДЕО
11 березня керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига та начальник Волинського відділення Національної Академії внутрішніх справ Віктор Наливайко вручили дипломи бакалаврів випускникам академії.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Урочисте вручення дипломів кваліфікаційно-освітнього рівня «Бакалавр» за спеціальністю «Правознавство» випускникам Волинського відділення Національної академії внутрішніх справ відбулося в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.

Навчання завершили 32 студентів.

Випускників з цієї нагоди привітали керівник волинської поліції Петро Шпига, начальник Волинського відділення академії Віктор Наливайко, доцент кафедри цивільного права і процесу цього навчального закладу Володимир Бобко, а також настоятель храму Св. Георгія Побідоносця протоієрей Олександр.


«В житті це чергова важлива сходинка, яку ви переступили. Ви отримали системні знання і маєте честь долучитися до побудови України як європейської держави. Будьте гідними цієї благородної місії. Пам’ятайте, що головними рисами поліцейського є справедливість, чесність і людяність», - зазначив Петро Шпига.

З віншуванням до випускників звернувся начальник Волинського відділення Національної академії внутрішніх справ Віктор Наливайко.

«Сподіваюсь, що ви готові до зважених рішень, готові нести відповідальність за зроблені кроки, ефективно користуватися знаннями, отриманими під час навчання», - сказав Віктор Наливайко.


Завершився захід спільною молитвою у храмі Св. Георгія Побідоносця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце подія, даааааааааааааааааааа
Відповісти
Звичайно, що подія! Чому ж ні? Аби всі ставилися до освіти з належною увагою та надавали цій сфері підтримку, то й суспільство було б іншим.
Відповісти
Останні новини
Петро Шпига привітав випускників Національної академії внутрішніх справ. ФОТО. ВІДЕО
12 березень, 2016, 14:26