Кронувати дерева у Луцьку - дороге задоволення

Кронувати дерева у Луцьку - дороге задоволення
Мешканці будинків часто звертаються до ЖКП із проханням провести кронування дерев, а у підприємстві розповідають, що така послуга не є дешевою.

Про це директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев розповів під час дня депутата у вівторок, 15-го березня. - повідомляє "Район. Луцьк".

Кронувати дерева часто просять не тільки мешканці будинків, які належать до ЖКП, а й об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, які господарюють самостійно. Проте директор наголошує, що ці послуги не надто дешеві.

«Оренда вишки за годину – 200 гривень, плюс бензин та робота. Але найдорожче те, що гілки потрібно вивозити у Брище», – розповів Руслан Юлдашев.

Секретар міської ради Юлія Вусенко поцікавилася, чи можуть мешканці здійснювати самовивіз гілок. Проте директор ЖКП №3 зазначив, що ніколи жоден з мешканців багатоповерхівки не попросив залишити йому гілляччя.

Окрім того, Руслан Юлдашев наголошує, що аби комунальники здійснили кронування дерев, потрібні підписи всіх мешканців будинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кронувати дерева потрібно завжди. Купіть невелику подрібнювальну машину та вишку. Не будете возити повітря, а тріску. Її можна викоритстати для різних потреб.
Відповісти
Гіляки звозьте під міську і обласну раду та прокуратуру, а потім підпаліть підперши двері дрючком.....
Може петицію вам ще зібрати? Гааааа?
Відповісти
Неодноразово зверталася на сайт "Відкрите місто" з проханням обрізати дві гілки яблунь, що сягнули довжини 5-7 метрів і нависають над проходом у дворі. Проходом користуються переважно жителі багатоквартирних будинків по вул.Генерала Шухевича №2, 4, 6 та школярі п'ятої школи. Відписка з ЖКП №3, що загрози немає.
Ще раніше просила знести в тому ж дворі аварійні яблуні, вік яких - понад 50 років. Спеціально створена комісія ЖКП таких дерев "не знайшла", проте після її візиту щомісяця після буревію падали по 1-2 дерева. Слава богу, вночі. І на ранок вже вивозилися вантажівкою...
Відповісти
Но зато коли дерево падає на шось чи на когось,то тоді рєзко проводиться масовая чістка дерев.
Відповісти