Lutsk Night Cinema відзначив ХХ-й кіноперегляд. ФОТО

Lutsk Night Cinema відзначив ХХ-й кіноперегляд. ФОТО
Проект «Lutsk Night Cinema» провів XX-й кінопоказ, під час якого присутні дивились кінострічку «Hugo. Хранитель часу» та слухали лекції.

На вечорі історії кіно зібралося понад 50 небайдужих до культурного відпочинку лучан, - повідомляють організатори.

13 березня о 20:00 відчинилися двері комплексу здоров’я та краси «Diamond», аби зустріти затятих кінолюбів. На вході їх чекала перша несподіванка: люб’язна дівчина у сукні; тим самим вітався тематичний дрес-код.

Приміщення було прикрашене афішами, перед екраном красувалась техніка минулих років; оформлення максимально відповідало стилю заходу.

Розпочався кінопоказ із невеликою затримкою у 15 хвилин. Перед вступним словом ведучої транслювалися заставки відомих усьому світу кінокомпаній (Warner Bros., Universal тощо).

Ірина Гаранчевська запросила до слова співзасновника проекту та громадського діяча Захара Ткачука. Він розповів присутнім про те, що було вперше в історії кінематографу (перше відео, перший поцілунок, перше фото тощо). І поки глядачі слухали із захопленням лекцію Захара, відведений під неї час стрімко закінчувався, тому Ірина Гаранчевська поквапилась оголосити правила заходу.

Наступним лектором була Євгенія Ткаченко, яка розповіла про кінотеатри міста Луцька, яких було близько 20-ти до 1990-х років. Обоє лекторів агітували учасників заходу до особистого прогресу, розширення знань в історії свого міста та участі в його розвитку.

Після лекцій та аплодисментів партнерам кіноперегляду розпочався показ самої стрічки «Хранитель часу».

Близько 23:00 захід підійшов до свого логічного завершення.

Координатори «Lutsk Night Cinema» вдячні усім, хто долучився до організації кінопоказу, інформаційним партнерам та глядачам.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
это все незаконно
Відповісти
Захар як перший секретар обкому комсомолу. Такий покровитель молоді. Заграбастав собі платформу. Ще й в Українському виборі був. А араз хєрой.
Відповісти
Прикро, що такий, здавалося б, невинний захід критикують. Шкода мені вас, люди. Злі ви та нещасні, ніби полегшення відчуваєте від свого зливання негативу.
Відповісти