Ремонт дороги Луцьк-Львів. ФОТО

Ремонт дороги Луцьк-Львів. ФОТО
Щоб відремонтувати дорожнє полотно від Луцька і до початку Львівської області, за підрахунками волинських чиновників, потрібно півмільярда гривень.

"За минулий рік ми назбирали 104 млн, за лютий 61 млн. Рухаємось до тієї суми, яка потрібна на ремонт", - розповідає директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка.

За його словами, вся траса від Луцька і до початку Львівської області розбита на кілька відрізків, по кожному з них напрацьована проектна документація і, відповідно, буде проводитися тендер.

Наразі проведено вже два тендери на ремонт ділянок траси Луцьк-Львів. Один з них виграла одеська фірма "Автомагістраль-Південь", а інший - підприємство з луцькою пропискою "Луцькавтодор-Сервіс".

Між іншим, як повідомляє видання НАШІ ГРОШІ.ЛЬВІВ, ці ж два підприємства виграли тендери на ремонт доріг у Львівській області.

Зокрема, "Автомагісталь-Південь" за 21,05 млн грн протягом 2015-2016 буде ремонтувати дорогу загального користування державного значення Р-40 Рава-Руська – Яворів – Судова Вишня, а "Луцькавтодор-Сервіс" за 48,59 млн грн – траси Т-14-10 Броди-Червоноград.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о да... мирка наремонтує....перший злодій
Відповісти