Волинян чекають на фестивалі «Захід»

Волинян чекають на фестивалі «Захід»
Вже четвертий рік поспіль на Львівщині відбуватиметься фестиваль «Захід» – цьогоріч тут виступить майже три десятки відомих гуртів.

Як і в минулому році, дійство відбудеться на базі «Сонячна галявина», що у селі Родатичі Городоцького району Львівської області. Усього фестиваль триватиме три дні – з 17 по 19 серпня.

«Назва події поєднує у собі місце розташування фестивалю в Україні та приналежність до культури Європи; захід як подію; захід як захід сонця та Захід, як єдиний мистецький продукт, що за три дні фестивалю має внести всім ясність, що українська культура не просто існує, а ще й як є, динамічно розвивається і готова про це заявляти на фестивалі «Захід», – йдеться на офіційному сайті фестивалю.

Організатори фесту обіцяють, що дістатись до місця проведення заходу буде неважко – від головного залізничного вокзалу Львова курсуватимуть спеціальні автобуси.

Також організатори фестивалю забезпечують: охорону фестивальної території; пункт медичної допомоги; чергування нарядів міліції і бригади МНС; наметове містечко водою та дровами; туалети на фестивальному майданчику тощо.

Проживати можна буде в наметовому містечку, на території табору або ж у костелах Льовова (партнером фестивалю «Захід» є мережа хостелів «Львівський компас»).

Вхід на фестиваль платний: вартість квитка на три дні становить 195 гривень. Після 1 серпня квиток на три фестивальні дні коштуватиме 245 гривень. Квитки можна купити у Луцьку, номер телефону розповсюджувача: 093 119 85 44.

У програмі фестивалю виступи таких гуртів: Zdob Si Zdub, Бумбокс, Ляпис Трубецкой, Тартак, Крихітка, Qarpa, the Вйо, Крамбамбуля, Флайzzzа, Юркеш, O.Torvald, Роллікс, Оратанія, Анна, Брем Стокер, Тінь Сонця, Atmasfera, Гуцул Каліпсо, Фіолет, Тостер, Rocky Leon, Тол, Пан Пупец, Серцевий напад, Алоізій Карамболь, Механічний Апельсин, Dance Party. Dance! Dance!, Green Silence тощо.

За новинами підготовки фестивалю можна слідкувати як на офіційному сайті, так і у групі в соціальній мережі «Вконтакте».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ось, вартість квитка за 3 дні фантастичного задоволення 245 грн. І нічого, абсолютно нормально, цілком адекватно. А на "Бандерштаті" зробили цього року 100 грн за 3 дні так смороду піднялося "чому так дорого?!" Люди, це не дорого. А то як пропити десь у генделику 100 грн за вечір - це нормальний стан речей, а щоб три дні спостерігати шикарні і неперевершені українські гурти, то вже "організатори зажрались". Сумно читати такі Ваші відгуки, шановні шанувальники українського.
P.S. А на "Заході" цього року буде дуже потужно.
Відповісти
Останні новини
Волинян чекають на фестивалі «Захід»
16 серпень, 2012, 16:23