Контрабанда на кордоні з АТО. ВІДЕО

Контрабанда на кордоні з АТО. ВІДЕО
7600 доларів, 50 тисяч рублів, 10 тисяч гривень і 10 грамів травички – такий улов прикордонників лише з одного контрабандиста на невеличкому контрольному пункті в'їзду-виїзду "Гнутово", що на схід від Маріуполя.

Новину передає телеканал "24".

Службові собаки – найкращі друзі прикордонників. Що не помітять люди, легко знайдуть чотирилапі. Вони стоять на варті на всіх прикордонних пунктах.

На сусідньому контрольному пункті, біля Новотроїцького, сьогодні виявили контрабандної косметики на 20 тисяч гривень. Це крапля в морі кажуть прикордонники. Частіше улов – набагато більший.

Щодня на Донеччині через пункти в'їзду-виїзду проходять десятки тисяч людей. Всі, як один, бідкаються на черги.

Більшість везе на окуповані території продукти харчування, які там є лише в обіцянках ідеологів "русского мира". Та часто під пакетами з сосисками ховаються заборонені цінності і зброя.

До слова, нещодавно правоохоронці затримали керівника прикордонного наряду КПВВ "Гнутово" та його напарника зі спецпідрозділу ДФС "Фантом", які за гроші сприяли проходженню вантажів на окуповані території Донбасу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Какаие таможенники на внутренних территориях? Воры и мародеры. Их там стреляют, а дома, в гробах, они уже хером. Экономическая блокада Донбасса отняла рынок в 7 миллионов человек у Украины. Теперь этот рынок завален своими товарами, белорусскими и российскими. В самых простых магазинах полсотни видов пива. Супермаркеты в Донецке, как в Киеве. Рынок не терпит пустоты.
Відповісти
Останні новини
Контрабанда на кордоні з АТО. ВІДЕО
19 березень, 2016, 03:59