У Володимирі військових бояться пускати у кафе

У Володимирі військових бояться пускати у кафе
У Володимирі-Волинському чимало кафе та барів, де можна випити кави та перекусити. Адже Володимир – транзитне містечко, через яке курсує чимало машин до сусідньої Польщі.

Але не факт, що усіх відвідувачів усюди пускають. Особливо це стосується тих барів та кафе, які прикріпили собі статус «кращих», - повідомляє Володимир Медіа.

Зрозуміли про що йдеться, після розповіді офіцера героїчної 14-ї ОМБр. Він рідко буває у подібних закладах через постійну зайнятість, але цього разу вони разом з виконуючим обов’язки керівника бригади та ще одним чоловіком заїхали випити кави у одному з кафе. Але там їх відмовились обслуговувати.

Причини спочатку не пояснили. І навіть коли у полковника побачили на грудях нагороди, думки не змінили. І це у місті, де базується бригада, яка є однією з найкращих в Україні, а у тих, хто прийшов у заклад попити кави, за плечима більше двадцяти років вислуги, участь в АТО і повага як від рядового складу, так і від командування. Та навіть якби персонал цього вишуканого закладу не знав цього, то це не привід відмовляти в обслуговуванні.

Військові все ж намагалися дізнатися причину… від охоронця. На що той відповів, що йому здалося, що вони перебувають у нетверезому стані. У відповідь бійці попросили підтвердження його слів (тобто просили, аби він запросив людей компетентних і провів освідчення), але охоронець відмовився будь що робити.

"Дуже неприємно з таким стикатися, – говорить офіцер бригади. – Ми не були п’яними і не заїхали випити, а попросили кави. Не горілки, вина чи інших спиртних напоїв. А просто КАВИ! І нам відмовили по тій причині, що охоронцеві ЗДАЛОСЯ, що ми нетверезі!" - йдеться в дописі.

"На душі залишився гіркий осад, бо відчули себе приниженими. Коли їхали на Схід, у кожному місті, де зупинялися, щоб заправитись, нам пропонували перекусити і випити кави. Навіть старші люди несли останнє, хрестили нас на дорогу та бажали швидкого повернення, а тут, у своєму місті, нам відмовили. Це дико і неприємно".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Собакам та активiстам вход заборонено!
Відповісти
розраховували на інше? До карателів відношення ...
Відповісти
гавкни ще під якимсь ніком
Відповісти
"хероїчна 14 бригада", яку сформували на залишках драпанувшої із зони АТО 51 омбр. Херої!?
Відповісти
А що , у Володимирі сірники закінчились ?
Відповісти
Заклики до здійснення підпалу військових частин (в нашому випадку це 14 омбр) - то є державний злочин!
Відповісти
А чи не задумалися військові чому таке ставлення? Да от тому що реально куча бидла йде в бари і випивши пару стопок влаштовує щось на шталт дня десантника в окремо взятому закладі. Тільки ті хоч раз в рік бучнять а АТОшники постійно
Відповісти
що двуногі-дикуни патрійота край небезпечні...
Відповісти
Кто ж хочет с карателями рядом находиться. Молодцы.
Відповісти
Ти бидляк,краще помовч,бо на таких яки ,стерво ,ще прийде час .
Відповісти
На тебе вже прийшов!!!
Відповісти

Назву тої закусочної - і ми вже розберемося з власником кафе , щото за крутий!!!!!
Відповісти
ви вже показали свою звитягу на Сході! Начистили вам рийки.
Відповісти
начистили рийки? кацапи руками яника розвалили армію і то ховаючись за дітей і жінок воюють. навіть розібрану армію перемогти не можуть.
Відповісти
злочини доведеться відповідати! Нинішній режим не вічний.
Відповісти
Цiлком згоден.
Відповісти
Це кафе називається "Метелик", бо лише там є охоронці, а власником його є депутат міськради Руслан Мороз.
Відповісти
Ось так ви себе зарекомендували! Думайте чому вас не пускають і у Лкцьку теж! Просто ви набрижли своєю хамською поведінкою!!!
Відповісти
А Ви,шановний,поїдьте-на волосинку від смерті,чи в полоні-побачим яка психіка і яка поведінка буде у Вас. Язиком таким можна асфальт мести, а сам би три рази в штани наложив-там тяжко-одиниці НЕ ЛАМАЮТЬСЯ. Як вистачає совісті попрікати в поразці ,сидячи товтою дупою в дуплі... З такими потріотами- і путіна не треба-самі один одного сжеремо.
Відповісти
"до смерті" запросив? До того і претензії...
Відповісти
потрібно було прострелити ногу охоронцю або гранату кинути.чому героям тількі на алею героів можно та тількі у ящику
Відповісти
Останні новини
У Володимирі військових бояться пускати у кафе
20 березень, 2016, 09:03