Волинські волонтери хочуть розповісти про майбутній проект

Волинські волонтери хочуть розповісти про майбутній проект
На Волині вперше відбудеться масштабний захід і оригінальний флешмоб в якому візьмуть участь дівчата і хлоп’ята наших захисників, а також і ті дітки, чиї батьки віддали життя за наше мирне небо над головою.

Про це інформує волонтер Руслан Теліпський у мережі Facebook.

1 червня у міжнародний день захисту дітей окрім благодійного концерту та культурно-розважальної програми під назвою «Діти наших Героїв» відбудеться флешмоб, який буде триматись до кінця у таємниці.

Організатори свята: волонтерський рух "Мeцeнaти для сoлдaтa" та громадська організація "Volfest" планують зібрати з Луцька та області близько півтисячі дітей і задіяти у багатьох акціях.

Концертна програма, цікаве дозвілля і забави, солодкі частування та багато іншого організатори запланували для малят. Для діток наших захисників – подарунки і чудовий настрій гарантовані.

"Як виникла ідея організувати такий захід, хто і яким чином може долучитись до його проведення, які потреби на часі в організаторів, – про все це можна буде дізнатись під час прес-брифінгу – в понеділок, 21 березня, о 12.00 годині в конференц-залі готелю «Україна», що знаходиться за адресою м. Луцьк вул. Словацького, 2. Запрошуємо ЗМІ" - розповідає Руслан.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські волонтери хочуть розповісти про майбутній проект
21 березень, 2016, 02:58