У Луцьку зареєстрували проект рішення про заборону концертів артистів, які заробляють у Росії

У Луцьку зареєстрували проект рішення про заборону концертів артистів, які заробляють у Росії
У Луцькій міськраді зареєструвала проект рішення про заборону концертів представників шоу-бізнесу, які заробляють у Росії.

23 березня 2016 року у Луцькій міськраді зареєструвала проект рішення «Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території міста представниками шоу-бізнесу, котрі здійснюють свою бізнесову діяльність, проводять концерти, гастролі, приймають участь у різних інших розважальних заходах на території РФ під час російсько-української війни», - повідомляє прес-служба Волинської обласної організації ВО "Свобода".

«В умовах російсько-української війни частина українського шоу-бізнесу зайняла проросійську позицію і продовжує робити спільний бізнес з країною-окупантом. Вони беруть активну участь у відзначенні російських імперських дат, пропагують російський імперський світогляд та сприяють русифікації українського інформаційного простору. Заробляти гроші в країні, яка веде війну проти українського народу, розважати громадян та військових держави, котра окупувала частину українських територій, котрі вбивають українців, є неприпустимо. Така аморальна позиція представників шоу-бізнесу провокує справедливе обурення серед українських громадян. Адже шоу-бізнес – це професія, яка активно впливає на формування суспільної свідомості населення, визначає цінності та уподобання. В результаті проведення таких заходів та виступів є ризик виникнення заворушень, актів громадського спротиву, фізичного насильства та порушення громадського порядку», - зазначено у пояснювальній записці до проекту рішення.

Зазначимо, що на 18 квітня 2016 року у Луцьку запланований концерт Потапа і Насті Каменських, які під час російсько-української війни активно виступають у Росії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ще треба заборонити тратити гроші хлопцям-заробітчанам, які від злиденності їдуть на роботу в Рашу... Абсурд!
Відповісти
Ти сама зрозуміла, що написала???
Відповісти
їм розуміти що пишуть..їм "пять центів"йде від кількості..планова економіка в дії..
Відповісти
Фактично вже заборонили, тепер банкам надали право заморожувати рахунки, тепер як завжди пострадають студенти, пенсіонери, звичайні люди.
повертаємось знов в комунізм.....
Шкода....
Відповісти
Поки іде війна з рускими фашистами, любі дії виправдані,, як ви цього не розумієте((( Шкода....
Відповісти
В нас немає війни, а триває АТО.
Відповісти
волинського виробництва - невиліковне...
Відповісти
Вони тільки планують концерт,авже стільки лементу!!!А чому мовчимо,що Волиньобленерго взяло кредит 30млн.грн. в сбербанку расії?Це що не зрада?Де шини?!
Відповісти
так і проц е потрібно піднімати питання !
Відповісти
У нас є багато гарних українських виконавців. Патапи і Наті які перед кацапами штани знімали, хай далі знімають в Росії.На їхніх піснях лише ідіоти повиростають. Пісні в яких немає жодного сенсу
Відповісти
І то хочеться пупірішкам їхати до нас. Не бояться тухлих яєць?Я підтримую цю заборону. Маємо власних співаків!
Відповісти
та чого Ви так, Потам нормальний мужик, як і всі заробляє гроші, то в Росії то в Україні. То ж не його рідні гинуть на сході !
Відповісти
Останні новини
У Луцьку зареєстрували проект рішення про заборону концертів артистів, які заробляють у Росії
23 березень, 2016, 13:31