Знесення газетного кіоску у Луцьку обговорювали майже годину

Знесення газетного кіоску у Луцьку обговорювали майже годину
Чергову партію незаконно встановлених гаражів, черепашок та кіосків сьогодні погодили члени Луцького міськвиконкому. Лише щодо однієї тимчасової споруди виникли питання.

Газетний кіоск навпроти супермаркету «Там-Там», що за адресою Соборності, 42, функціонує незаконно вже з 2007 року. Встановлений він на території, яка є у власності підприємства «Реммеблі». Проте, це не дає підстав вважати цю споруду законною.

Підприємець Людмила Мельничук пообіцяла виправити усі недоліки, принесла документи та почала апелювати до присутніх.

«Я працюють на ринку розповсюдження більше 20 років. З кожним роком працювати все важче, бо видань з кожним роком все менше. В мене четверо неповнолітніх дітей, сама – сирота. В цьому кіоску працюють жінки, чоловіки яких захищають Україну. Мій чоловік теж був на Сході. Не допустіть, щоб вони втратили роботу», - звернулася до членів міськвиконкому підприємець.

«Ви скажіть, скільки у вас кіосків по місту Луцьку. Я с особисто вам допоміг оформити декілька ваших кіосків. Мало того, ви ще й самі не проводите там підприємницьку діяльність, а здаєте цю споруду в суборенду», - зазначив перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

«Ви стоїте там незаконно. Єдиний вихід для вас – підшукати інше місце, зручне в спальному районі», - зазначив заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

«Я по цьому кіоску зверталася в архітектуру разів 15, щоб узаконити цей кіоск», - прокоментувала власниця.

«Про що взагалі мова? Ми переймаємося узаконенням незаконного місця», - обурювався Сергій Григоренко.

«У даного підприємця на Молоді, 21 а знаходився такий самий об’єкт. Цей підприємець, написавши зобов’язання, що демонтує кіоск, через 15 хвилин знову встановила його знову на це ж місце і нам довелося приганяти знову техніку, щоб демонтувати його. А біля нього плодиться вулична торгівля», - прокоментувала Юлія Сиротинська.

Відтак, міськвиконком погодив знесення цього кіоску.

Зазначимо, що після рішення міськвиконкому підприємець може подати заяву до муніципальної поліції про відтермінування знесення тимчасової споруди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Знесення газетного кіоску у Луцьку обговорювали майже годину
23 березень, 2016, 14:34