На Волині поліцейські провели для школярів уроки безпеки

На Волині поліцейські провели для школярів уроки безпеки
У загальноосвітній школі в селі Клітицьк Камінь-Каширського району співробітники поліції розповіли учням про основні правила безпеки під час весняних канікул.

Про це повідомляє ГУНП у Волинській області

Зокрема, правоохоронці нагадали дітям правила дорожнього руху, пожежної безпеки, а також користування електор та газоприладами.

Співробітники Камінь-Каширського відділу поліції перед початком весняних канікул проводять у загальноосвітніх закладах району уроки безпеки.

«Саме під час канікул переважна більшість дітей залишаються без пильного нагляду дорослих. Важливо аби під час відпочинку, різноманітних ігор і забав діти не забули про елементарні правила безпечної поведінки. На уроках безпеки розповідаємо школярам, зокрема, про значення дотримання правил дорожнього руху», - пояснив Олег Куцик, інспектор Камінь-Каширського відділу поліції.

Працівники поліції звертаються також до батьків з проханням не залишати дітей під час канікул поза увагою й формувати в них навички культури безпечної поведінки.

«Пам’ятайте, що правоохоронці оберігають неповнолітніх від скоєння правопорушень та злочинів, але виховання дитини прямий обов’язок батьків. Давайте разом піклуватися про наших дітей», - зазначив Олег Куцик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині поліцейські провели для школярів уроки безпеки
23 березень, 2016, 22:05