У Луцьку вітали нацгвардійців. ФОТО

У Луцьку вітали нацгвардійців. ФОТО
У Луцьку на території військової частини 1141 відбулися урочисті заходи на честь другої річниці від дня створення Національної Гвардії України. Військовослужбовці отримали подяки та грамоти від керівництва, очільників міста та області, декому присвоїли чергові воїнські звання.

Заходи відбулися сьогодні, 25 березня, - повідомляє ВАР.

Військовослужбовців привітав командир військової частини 1141 Василь Гуртовський, який подякував підлеглим за службу та патріотизм. Владці подякували бійцям за те, що вони надійно стоять на сторожі суверенітету України.

«Ось уже два роки славні підрозділи Національної Гвардії своїми діями, бойовим вишколом, відвагою і мужністю підтверджують правильність прийняття рішення і створення Національної Гвардії України. Ви вписали героїчні сторінки в історію розбудови української держави», – зазначив голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик.









Привітали захисників і заступник голови облради Роман Карпюк, голова спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович, голова Апеляційного суду апеляційної області Петро Філюк, голова міськрайонного суду Михайло Квятковський, очільник ГУНП Національної поліції області Петро Шпига та представники благодійного фонду «Волинь-2014».

Посадовці зазначили, що завдяки бійцям Нацгвардії стало безпечніше і на вулицях міста й області.

Військовослужбовцям побажали міцного здоров’я та успішної служби під мирним небом. Наголосили на тому, що завдяки військовим волиняни впевнені у своїй безпеці.













Після привітань військовим вручили подяки, грамоти, премії та присвоїли чергові воїнські звання. Наприкінці військовий оркестр продефілював для присутніх: військові виконали попурі з патріотичних пісень. Гості вітали виступ оплесками. Начальник військової частини розповів, що недавно прийнята державна програма про розвиток Національної гвардії України, тож зараз вживають ряд заходів для оновлення техніки та зброї бійців тощо. Патріотичний дух військовослужбовців він відзначив, як високий.

«Хлопці знають, що війна – це командна гра, і ми працюємо разом та один одному допомагаємо і у повсякденному житті», – сказав Василь Гуртовський. Він додав, що зараз усі бійці частини знаходяться у пункті постійної дислокації та готуються до виконання завдань.





























Після урочистостей з нагоди дня створення Національної гвардії військовослужбовцям організують святковий обід та концерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.