У Володимирі “Весняний муркотун” зібрав гостей. ФОТО

У Володимирі “Весняний  муркотун” зібрав гостей. ФОТО
У Володимирі-Волинському відзначили свято котів.

У неділю, 27-го березня, біля культурно-мистецького центру вперше у місті відбулося свято котів під назвою “Весняний муркотун”, - повідомляє "БУГ".

В програмі свята були і виставка котів, і конкурси, квести, вікторини. Також майстри “Рукотвори Володимира” продавали свої вироби, які підготували спеціально до свята.

У конкурсі “Весняний муркотун” взяли участь 9 учасників. На виставці було представлено такі породи котів, як сфінкс, британські висловухі, сіамські, тайські і непородисті домашні улюбленці. Журі визначали переможців у таких номінаціях: “Стильний кіт”(оригінальне вбрання тварини) та “Природній шарм”(природній колір хутра). А “Весняного муркотуна” визначали уже гості свята.

Переможці номінацій отримали подарунки від спонсорів: сертифікат на 50 гривень у зоомагазині, чашки, статуетки та мило у вигляді котів, корм та іграшки для домашніх тварин.

Також участь у святі взяли і місцеві волонтери. Мстислав Бражніков та громадська організація “Дай лапу!” нагородили медалями юних волонтерів Сергія та Антона Чорних, Олену Каляпух та інших активістів, які упродовж літа допомагали знаходити дім для вуличних тварин.

Взяли участь у святі і діти художньої школи, які презентували свої роботи. На заході кожен бажаючий міг ознайомитись із виставкою “Літературних котів”, яку представила дитяча бібліотека.

Ініціаторами та організаторами свята є адміністрація культурно-мистецького центру та товариство захисту тварин “Дай лапу!”




















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гарні мурсачкі )))
Відповісти
Останні новини
У Володимирі “Весняний муркотун” зібрав гостей. ФОТО
28 березень, 2016, 09:57