Священики продовжують захоплювати інтернет-простір Волині

Священики продовжують захоплювати інтернет-простір Волині
З благословення митрополита Луцького і Волинського Ніфонта розпочав свою діяльність сайт Маневицького благочиння Волинської єпархії УПЦ.

Ще один православний інтернет-ресурс відкрився на сторінці http://mblag.at.ua/.

У меню сайту: головна сторінка з рубрикою новин, інформація про сайт, відомості про архіпастора, благочинного та священиків Маневиччини(з фото). Тут також передбачена інформація про церкви на території району, про що свідчить рубрики «храми благочиння», однак поки-що цей розділ пустує. Є також опитування і місце для банерів «друзів» сайту.

На головній сторінці актуальна проповідь на Преображення Господнє Митрополита Володимира: «…Нам необхідно оберігати всі входи, через які гріх вповзає в наше серце. А він вповзає численними шляхами: через очі, коли вони дивляться на те, що пробуджує гріховне почуття і притягує до гріха; через вуха, коли вони уважні до того, що розтліває нас і штовхає до гріха; через уста, коли вони промовляють сварливі, скверні, брехливі, наклепницькі слова. Він входить через наші помисли. Він піднімається з дна нашої душі, коли ми даємо свободу схильності до гріховного життя, яка живе в нас. Ми повинні бути охоронцями свого серця, тому що гріх позбавляє нас радості відчувати в собі присутність Господа».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сайт рідке убожество :)))
Відповісти
Сам ти рідке убожество
Відповісти
О! Сайт -- не автомобіль, може бути й убогим. А взагалі прикольно. Заходиш в рубрику "благочинний", "священники", а там на передньому плані хлопці з пісними обличчями і великими хрестами, а з боку реклама "Как выйти замуж второй раз? Отбросте все комплексы и действуйте". Контраст...
Відповісти
ага, і всі "мужики" вдіті в спідниці. Скоріш за все всі вони латентні пєдікі. А в яких вони шляпах це просто ппц :))))
Відповісти
інтерфейс сайту ну ДУЖЕ вже схожий на новинний сайт "Ковельська правда". Хоч би посоромилися і кольори позмінювали.
Відповісти
Вони з цією рекламою таки точно лопухнулись. Тільки що заглянув. Так, цікавості ради. Скрізь ідуть надувні човни... а в рубриці"священники" -- опа: реклама "швейцарские часы. в 100 раз дешевле". Це, як ніби, на Гундяєва натяк
Але що підмітив -- не в даний момент, а взагалі. Можливо це було б темою для роздумів. Ось що у них за чудна звичка з іменами? Читаю благочинний -- ТАРАСІЙ. Брєд. Ну назвали ж тебе Тарасом, чоловіче, що тобі не вистачає? Я розумію попи Шевченка не люблять, як і Пушкіна, але ж для нормальної людини такі викрутаси -- сміх. Або звичайне імя Сергій. Ні -- не підходить. Має обовязково бути СЄргій (з твердим "г"(ганок)і наголосом саме на "Є"). Чи вони звичайних імен соромляться, чи більш не знають як відрізнитися? Чудаки.
Відповісти
вони не чудаки. Це люди з обмеженими розумовими здібностями.... або такими себе виставляють і колотять зелені з вже точно людей з обмеженими розумовими здібностями :))))
Відповісти
Останні новини
Священики продовжують захоплювати інтернет-простір Волині
19 серпень, 2012, 16:36