Затримано начальника обласної поліції при спробі дачі хабара. ВІДЕО

Затримано начальника обласної поліції при спробі дачі хабара. ВІДЕО
Разом з ним затримано одного з керівників інституту, що входить до складу Національної академії внутрішніх справ. Неправомірна вигода призначалася за проходження атестації двома заступниками начальника обласного Главку поліції.

Оперативниками Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції спільно зі співробітниками Департаменту з розслідування та нагляду у кримінальних провадженнях у сферах державної служби та власності Генеральної прокуратури України затриманий виконуючий обов'язки начальника Головного управління Національної поліції в одній з областей. Разом з ним затримали заступника директора інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ України.

У даний момент працівники поліції затримані за підозрою у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Проводиться комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення. Також вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

«Сумно. Але будемо випалювати нещадно! Без огляду на заслуги і звання», – підкреслив глава МВС Арсен Аваков, коментуючи факт виявлення цього правопорушення співробітниками підрозділу внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Триває досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Затримано начальника обласної поліції при спробі дачі хабара. ВІДЕО
28 березень, 2016, 21:49