На Волині за добу ліквідували 12 пожеж. ФОТО. ВІДЕО

На Волині за добу ліквідували 12 пожеж. ФОТО. ВІДЕО
У Волинській області рятувальники продовжують ліквідовувати пожежі в екосистемах.

Учора, 28-го березня, волинські рятувальники 12 разів виїжджали на гасіння пожеж, - повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

Так, о 11:38 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Нуйно Камінь-Каширського району горить цегляна господарська споруда. На місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №8 та місцева пожежна команда села Нуйно, які загасили пожежу. Вогнем знищено 30% перекриття та крокви, 2 тони сіна, пошкоджено 70% перекриття та покриття будівлі.

О 13:40 у селі Липини Луцького району на вулиці Окружній виникло загорання сухої трави на площею - 0,8 га. Ліквідували вогонь співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №1.

О 13:44 поблизу села Верба Володимир-Волинського району на території дачного кооперативу «Марс» виникло загоряння сухої трави на площі – 0,2 га. На місце пожежі виїжджали співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №7, які ліквідували полум’я.

О 13:55 у місті Луцьку на вулиці Гірна трапилось загорання сухої рослинності площею 1,2 га. Її погасили працівники Державної пожежно-рятувальної частини №2.

О 14:30 біля села Зубильне Локачинського району виникло загоряння сухої трави та самосіву на площі 30 га. На виклик прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №15, які загасили пожежу.

О 14:53 у селі Борохів Ківерцівського району спалахнула дерев'яна господарська споруда. Її ліквідували працівники Державної пожежно-рятувальної частини №6.

Того ж дня о 14:55 у селі Зимне Володимир-Волинського району виникла пожежа дерев’яного піднавісу в якому знаходилось 5 тон соломи. За 12 хвилин на місце пожежі прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №7, які ліквідували полум’я. Вогнем знищено піднавіс та 1 тону соломи.

О 17:00 надійшло повідомлення, що у дачному масиві, який розміщений у селі Діброва Ківерцівського району, горить дерев’яна господарська споруда. Приборкали загорання працівники Державної пожежно-рятувальної частини №6.

О 18:08 у дачному масиві «Шахтар», який розміщений у селі Литовеж Іваничівського району через спалювання сухої рослинності загорілись три дерев’яних дачних будинки. Погасили вогонь співробітники Державних пожежно-рятувальних частин №5 та №18.

О 18:22 у дачному масиві «Будівельник» поблизу міста Ковель спалахнув дерев’яний дачний будинок. За 10 хвилин прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №4, які погасили пожежу.

О 18:32 у селі Старий Загорів на вулиці Набережній спалахнув оберіг господарської соломи (7т). Ліквідували загорання співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №15. Вогнем знищено 3тони соломи.

Також о 23:02 у селі Літогоща Рожищенського району виникла пожежа дерев’яної господарської споруди. Приборкали загорання працівники Державної пожежно-рятувальної частини №3, Державного пожежно-рятувального поста №21 та місцевої пожежної команди села Переспа.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині за добу ліквідували 12 пожеж. ФОТО. ВІДЕО
29 березень, 2016, 14:13