У луцьких прикордонників – новий керівник

У луцьких прикордонників – новий керівник
Сьогодні, 30 березня 2016 року, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся з новопризначеним начальником Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України Олександром Соловеєм.

На зустрічі був присутній також попередній керівник прикордонників Олександр Мейко. А нового командира представив начальник Північного регіонального управління полковник Валерій Курніков, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Офіційне представлення Олександра Солов’я відбудеться 4 квітня 2016 року під час оперативної наради, де він матиме змогу розповісти про свої першочергові завдання на цій посаді.

Тож наразі Володимир Гунчик подякував прикордонникам за активну працю та запевнив, що влада області готова до співпраці та сприятиме у наданні будь-якої допомоги. Зокрема, зазначив, що в області функціонує рада оборони, до роботи якої залучені всі силові структури.

"Громадськість повинна зрозуміти, що не залежно від того, хто на посаді, охорона державного кордону залишається першочерговим завданням", – зазначив голова облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які ж це бридкі люди оці ХАБАРНИКИ митники ПРОКУРОРИ
Відповісти
прикордонники та митники-це різні речі!!не плутайте!
Відповісти