На дачу Януковича кинуть ще 77 мільйонів

На дачу Януковича кинуть ще 77 мільйонів
Кримські дачі Януковича покращать ще на 77 мільйонів: відтак коштуватимуть вони для українців вже третину мільярда гривень.

Про це пише видання Наші Гроші.

КРП «Протизсувне управління» 27 липня уклало угоду з установою «28 управління начальника робіт» Міністерства оборони на проведення робіт з берегоукріплення, протизсувних та упоряджувальних робіт на Чорноморському узбережжі Криму в районі смт.Форос вартістю 36,00 млн грн.

Замовлені роботи стосуються державних резиденцій Держуправління справами в Форосі. Їх потрібно виконати до кінця року.

Також Головне Управління санаторно-курортних закладів в АР Крим Державного Управління справами найближчим часом має укласти з «28 управлінням начальника робіт» кінцеві угоди на реконструкцію будинку групи «П-подібний» і битовки дерев’яної на два відділення державних дач № 9, 10 під адміністративно-побутове приміщення вартістю 30,38 млн грн. та на реконструкцію інженерних мереж цих самих держдач вартістю 10,15 млн грн. По цим роботам вже проведено попередні переговори.

Реконструкція кримських державних резиденцій почалась в 2011 році після обрання президентом України Віктора Януковича. З того часу на ці роботи було направлено з державного бюджету 323,20 млн грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На дачу Януковича кинуть ще 77 мільйонів
20 серпень, 2012, 12:41