Волинських олімпійців нагороджували в облраді. ФОТО

Волинських олімпійців нагороджували в облраді. ФОТО
У понеділок 20 серпня у стінах обласної ради волинських олімпійців нагородили почесними відзнаками та подарунками.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської обласної ради.

Відбулося це на зустрічі керівника головного представницького органу краю Володимира Войтовича та першого заступника голови ОДА, депутата облради Олександра Башкаленка із волинськими олімпійцями.

До слова, участь у XXX літніх Олімпійських іграх у Лондоні взяли шестеро наших земляків. Найкращі результати серед волинських спортсменів здобула лучанка Олена Цьось, яка посіла четверте місце у командному спринті з велоспорту на треку в парі із луганчанкою Любов'ю Шулікою.

На адресу олімпійців звучали привітання та слова вдячності. Голова обласної ради назвав виступ наших спортсменів достойним.

Відтак, почесними грамотами обласної ради та цінними подарунками були нагороджені:

Микола Калитка - директор Луцької дитячо-юнацької спортивної школи з легкої атлетики фізкультурно-спортивного товариства «Спартак»; Віктор Ковальов - тренер-викладач з велосипедного спорту Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності; Анатолій Милехин - тренер-викладач з боротьби вільної обласної ШВСМ; Володимир Рудюк - тренер-викладач з легкої атлетики обласної ШВСМ.

Подяками голови обласної ради та цінними подарунками були відзначені Яна Беломоіна - учасниця змагань з велосипедного спорту (маунтенбайк); Надія Боровська - учасниця змагань з легкої атлетики; Юлія Остапчук - учасниця змагань з вільної боротьби; Ірина Папежук - учасниця змагань з велосипедного спорту (трек); Олена Цьось - велосипедний спорт (трек) та Віталій Шафар - учасник змагань з легкої атлетики.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських олімпійців нагороджували в облраді. ФОТО
20 серпень, 2012, 14:20