Рада спростила розвиток сімейних ферм

Рада спростила розвиток сімейних ферм
Народні депутати ухвалили Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств».

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, за відповідний законопроект № 1599 проголосували 262 народні депутати.

Законом передбачається внесення змін та доповнень до законів «Про фермерське господарство» та «Про особисте селянське господарство» з метою створення правових, економічних та соціальних передумов трансформації особистих селянських господарств в сімейні фермерські господарства з набуттям статусу юридичної особи чи фізичної особи-підприємця - виробника сільськогосподарської продукції.

Закон також забезпечує повноцінну участь господарств в аграрному ринку та посилення соціального захисту членів цих господарств, стимулювання створення на їх основі життєздатної системи сільськогосподарської обслуговуючої кооперації та подальшого забезпечення комплексного розвитку малих форм господарювання у сільській місцевості.

Документом забезпечується спрощений порядок трансформації особистих селянських господарств у сімейні фермерські господарства, спрощення реєстрації та організації їх господарської діяльності, спрощення процедури отримання дозвільних документів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прекрасно!А ще б цим документом забезпечувались притомні податки, кредити під людські відсотки, підтримка виробництва вітчизняної малогабаритної техніки замість закордонного металолому за космічними цінами,гарантія, що,яке-небуть бидло,нафаршироване "баксами" не забере за безцінь твою землю,а ще б, а ще б....Одним словом,як завжди-про все і ні про що.Чергова спроба легалізації "рабів" для власть імущих.Одним-вілли та бабло,і заморські тачки! Іншим-вила та граблі,і на полі рачки! Тьху!
Відповісти
Останні новини
Рада спростила розвиток сімейних ферм
01 квітень, 2016, 07:41