Чоловік може на 5 років сісти за вбивство дружини

Чоловік може на 5 років сісти за вбивство дружини
На Волині щодо мешканця Ківерцівського району порушено кримінальну справу через необережне вбивство: за скоєне чоловік може на п’ять років опинитися за гратами.

Про це 20 серпня повідомила прес-служба волинської міліції.

31-річна потерпіла із Російської Федерації приїхала на Волинь у пошуках кращої долі. Через свого товариша познайомилася із 40-річним Олександром. Не довго думаючи, вони почали жити разом. І все б нічого, однак обоє подекуди стали заглядати в чарку. Згодом жінка вже не могла без спиртного прожити ні дня.

Слідчий Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Микола Бутейко розповів, що між подружжям часто виникали сварки: глава сімейства повчав свою обраницю, відмовляв від п’янок, однак це на неї не діяло. Якось Олександр повернувся додому і застав нетверезу Оксану. Між ними спалахнула сварка і шарпанина. Чоловік відштовхнув жінку, у результаті чого вона впала і вдарилася об дерев’яну колоду, що лежала поблизу вхідних дверей будинку.

Звісно, до лікарів потерпіла не звернулася. У селі бачили, як вона ходила, тримаючись за живіт. Зрештою, проснувшись вранці, Олександр помітив, що Оксана не подає ознак життя, почав робити штучне дихання. Утім, коли зрозумів, що це не допомагає, покликав фельдшера, який і констатував смерть жінки внаслідок розриву селезінки.

За даним фактом порушена кримінальна справа. Олександр нині перебуває на підписці про невиїзд. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік може на 5 років сісти за вбивство дружини
20 серпень, 2012, 17:32