Микола Романюк закликав лучан розрахуватися за спожиті теплоносії

Микола Романюк закликав лучан розрахуватися за спожиті теплоносії
“На жаль, рішення щодо відключення гарячої води прийняв НАК “Нафтогаз України”. Поки що, на сьогоднішній день, не вдається домовитися про відновлення гарячого водопостачання. Засоби масової інформації повідомляють, що більше 70% міст України відключено від газопостачання. Я сьогодні розмовляв з першим заступником голови НАК “Нафтогаз України”, просив дати нам певний ліміт на обласну дитячу лікарню, пологовий будинок, міську клінічну лікарню, на військовий госпіталь, Будинок дитини. На жаль, він відмовив. Таку позицію “Нафтогазу” я вважаю неправильною, недержавницькою”, - заявив міський голова Микола Романюк.

За його словами, робота щодо виходу з непростої ситуації триває, підготовлено лист, голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик їде до Києва в Адміністрацію Президента, у Кабінет Міністрів України, щоб вирішити це питання, - повідомляє прес-служба міської ради.

Станом на сьогодні, борг населення - понад 50 мільйонів гривень.

“Усі, хто мав оформити субсидії - оформили, усі, хто хотів реструктуризувати свою заборгованість — реструктуризували, залишилися ті, що мають кошти, але не платять ДКП “Луцьктепло” за отриману теплову енергію.

Я хочу повідомити, що ми будемо більш жорстко підходити до неплатників. Відбулося засідання комісії з питань стягнення заборгованості з плати за спожиті комунальні послуги та енергоносії міської ради, на якій прийнято рішення: боржникам відключати воду, перекривати каналізацію, у випадку неузгодження позицій квартири будуть виставлені на аукціон для продажу, а за виручені кошти погашатимуться борги.

Я змушений вперше за шість років роботи на посаді міського голови йти на такі непопулярні кроки. Я хочу, щоб боржники подумали про новонароджених дітей у пологовому будинку, хворих людей, які перебувають у лікарнях, і поступили чесно. Чому через неплатників мають страждати добросовісні люди?” - сказав міський голова.

Він закликав лучан розрахуватися за спожиті теплоносії, щоб у квартирах була гаряча вода і люди нормально почувалися в опалювальний сезон.

“Ми не припиняємо працювати з НАК “Нафтогаз України”, не перекладаємо вирішення питання на жителів, але ця сума непосильна для міського бюджету”, - наголосив міський голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чудово! Тільки на Хутір Михайлівський!
Відповісти
Та пішов він лісом той самий Романюк!!! За останніх тридцять років ше гарячу воду в квітні не відключали - схарив той Луцьк разом з такими мерами!!!
Відповісти
Миколка..мы розрахувалися нашими Дитьми.батьками знайомими.друзями...Ми розрахувалися Кровю..у тебя есть в красных труселях миллионы бабла..вот и расчитайся.гуляй коля
Відповісти
Ще гірших керівників у нас не було. Якого милого там штани протирають, якщо нічого зробити не можуть? Чому мають страждати люди, які регулярно платять? Всі тільки напихають собі кармани, а потім ниють - то ви заборгували.... навіть в 90-ті гаряча вода в квітні була, а тоді люди не мали шо поїсти. Маю тільки надію що є ще карма та якась справедливість в світі, і ви отримаєте по заслугам
Відповісти
лучани закликали раманюка платити адекватні до цін зарплати
Відповісти
Останні новини
Микола Романюк закликав лучан розрахуватися за спожиті теплоносії
07 квітень, 2016, 14:29