У Луцьку вшанували пам'ять загиблого під Волновахою Героя. ФОТО

У Луцьку вшанували пам'ять загиблого під Волновахою Героя. ФОТО
Сьогодні поминали полеглого під Волновахою Віталія Махновця.

Майже два роки минуло з дня загибелі наших військовослужбовців під Волновахою. Серед загиблих був і лучанин Віталій Махновець, якому сьогодні виповнилося б 35 років, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

На алеї почесних поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, біля могили Віталія відбулася поминальна панахида. Віддати шану загиблому бійцю прийшли його рідні, близькі та просто небайдужі лучани. Мама Марія Махновець звернулася зі словами подяки до всіх присутніх, тих хто пам'ятає її сина та його подвиг.

Ярослав Черенюк, настоятель храму Воскресіння Христового УПЦ КП, у своїй проповіді висловив вдячність мамі Віталія за те, що вона виростила і виховала хорошу людину, Героя, який не побоявся стати на захист нашої країни, і віддав своє життя за її цілісність та незалежність. Також священик зазначив, що війна триває і, на жаль, ми завтра поховаємо ще не одного Героя.

Висловити співчуття від імені міського голови Миколи Романюка та міської ради прийшов заступник міського голови Сергій Григоренко.

За словами Сергія Григоренка, зараз ми можемо робити дві речі, це підтримувати родини та пам'ятати загиблих. Сьогодні зроблена Алея почесних поховань в пам'ять про наших Героїв. Міська влада надала земельні ділянки всім сім'ям загиблих в зоні АТО, спільно з забудовниками надає квартири.

Також для громадської організації сімей загиблих в АТО на вулиці Шевченка, 14 надана кімната, де буде облаштований музей Героїв. Влада намагатиметься робити все, що у їхніх силах, аби усіляко підтримувати родини полеглих.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку вшанували пам'ять загиблого під Волновахою Героя. ФОТО
07 квітень, 2016, 21:26