У Цуманську колонію намагалися передати заборонені предмети. ФОТО

У Цуманську колонію намагалися передати заборонені предмети. ФОТО
Працівниками Цуманської виправної колонії (№ 84) попереджено спроби передачі заборонених предметів засудженим.

Останнім часом активізувались протиправні наміри осіб щодо доставки заборонених предметів до установ виконання покарань області, - повідомляє ДПтС України у Волинській області

З початку місяця працівниками Цуманської виправної колонії управління ДПтС України у Волинській області (№ 84) попереджено 4 спроби доставки заборонених предметів до зони, що охороняється.

Так, 02 квітня 2016 року в ході реалізації наявної інформації працівниками установи на дільниці внутрішньої забороненої зони № 7 було виявлено пакунок, доставлений шляхом перекиду, в якому знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору. По даному факту було інформовано працівників Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області та викликано на місце події слідчо-оперативну групу.

Того ж дня працівниками Цуманської виправної колонії (№ 84) та Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області в ході спільного патрулювання території, що прилягає до установи, було затримано громадянина Ч., який намагався здійснити перекид пакунку з невідомим вмістом на територію установи. В ході огляду вмісту пакунку було виявлено подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожу на наркотичний засіб канабіс.

Вилучені речовини направлено для проведення фізико-хімічної експертизи.



5 квітня 2016 року попереджено чергову спробу доставки заборонених предметів шляхом перекиду через основну огорожу. Так, особовим складом установи поблизу однієї із дільниць було затримано громадянина І., який намагався доставити засудженим установи спиртоскладові напої. У даного громадянина вилучено 11 пластикових пляшок об’ємом 0,5 літра кожна із спиртовмісною рідиною прозорого кольору.

Відносно громадянина І., який намагався доставити заборонені для зберігання та користування засудженими предмети, складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Громадянин Г. намагався доставити спиртоскладові напої засудженим установи на власному автомобілі. Так, 07 квітня 2016 року під час проведення огляду салону автомобіля, яким громадянин Г. в’їжджав на територію Цуманської виправної колонії (№ 84) для проведення ремонтних робіт, було виявлено під обшивкою салону пластикові пляшки із спиртовмісною рідиною прозорого кольору загальним об’ємом 18 літрів.



Відносно громадянина Г. складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Цуманську колонію намагалися передати заборонені предмети. ФОТО
08 квітень, 2016, 16:45