Палиця підтримав працівників Волинської митниці. ВІДЕО

Палиця підтримав працівників Волинської митниці. ВІДЕО
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця в ефірі Волинського телебачення заявив, що він за те, аби на Волині керівником митниці був волинянин.

Мовляв, коли на засідання сесії облради прийшли працівники митниці, він висловив їм підтримку.

“Я сказав своє відношення: хлопці і дівчата, якщо хочете, щоб ми вас підтримали, ми вас підтримаємо в одному, що це - волинська земля, і можна знайти волинянина, щоб керувати митницею, - незаангажованого, не хабарника, не крадія, в цьому я вас підтримаю. І коли Київ вже міняє 4-ого і ставить його виконуючим обов'язки, і приїжджає людина з командою цього разу з Чернігівської митниці, який займався тими самими хабарами і контрабандою на Чернігівській митниці, приїжджає сюди і каже, як він тут буде працювати - це неправильно. Вас не задовольняє той, хто був до цього керівником? Поміняйте його, знайдіть фахівця з Волині, хоча цей керівник був теж не волинянин”, - сказав Ігор Палиця.

Та додав: він не підтримує радикальних дій, таких як перекриття доріг чи митниці.

Депутат Волинської обласної ради Святослав Кравчук, який був ініціатором звернення до головного фіскала України Романа Насірова з приводу проблем на митниці, впевнений: виконуючий обов'язки начальника Олександр Шавлак втрутився туди, куди не мав би.

“Митники відстоюють свої інтереси. Десь він наступив їм мозоль і створив проблеми по вирішенню тих чи інших питань, при яких вони були. Але з іншої сторони вони відчули його слабину як керівника і це використовують, - впевнений Святослав Кравчук. - Питання не стоїть про те, звідки ця людина. Вона повинна вміти керувати колективом, знайти з ним спільну мову і зможе розв'язати ті проблеми, які зараз є на митниці, зокрема митних оглядів.

Не важливо, волинський чи чернігівський, тут питання про професіоналізм. Він не справився з тими завданнями, які ставили перед ним. Питання не можна так ставити, що на Волині має бути волинський, на Чернігівщині — чернігівський, так ми не далеко зайдем”.

Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар каже, мовляв, на митниці має місце ситуація, коли митники злякалися службового розслідування, яке проводить новий керівник, і почали бунт.

“Конфлікт на митниці не новий, бо ситуація складна. І приймати якісь заяви, що одного поміняти на іншого, то це проблеми не вирішить. Я знаю, що проблеми були і до призначення нового керівника і тривають досі. Тому казати, що інший керівник прийде і треба залишити волинського — це все не ті методи, які вирішать проблему, - каже Володимир Бондар. - Безперечно, хотілося б, щоб люди були місцеві, але це компетенція центральних органів. І коли хтось, хто стоїть за цим, хоче показати, що ситуація погіршилась з приходом нового керівника. Проблеми не в керівнику, а в системі, тому треба змінювати систему”.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хабарі на Волині належать родовитим волинянам!
Відповісти
А ніхто не задумувався,скільки хабарів за день має один митник ,трохи ,звичайно іде наверх ,але і себе не обділюють .
Відповісти
Чому видаляють коментарі про хабарників митників та контрабандитів!!???Гіля Микитюка Гунчика Палицю які також хочуть мати долю від 2 мільярдів доларів хабарів на Волинькій митниці!!??
Відповісти
Палиця дискримінує людей за місцем проживання?нармас
Відповісти
Волинян на Волинь, тоді цього "Українця " теж на родіну поверніть!!
Відповісти
А що з Волині своїх "втикнути" ххоче?? ну а шо, бабло втрачати ніхто не хоче.
Відповісти
АХАХАХ Палиця ти ще Товстенюка втикни блін))
Відповісти
Та скільки можна вже з ту митницю ділити, все ніяк корито не поділите!
Відповісти
Палиця ну не будь Кличком) Ще якщо слова в речення зв*язав, то хоча б думай, що верзеш!!
Відповісти
Ну ясень-красень як це Палиця і буде осторонь такого процесу, теж там хоче мати вигоду! :) Логічно ніхто не думав, а чого це так за "своїх" печуться? Да щоб свій, місцевий, кришував і дозволяв контрабас! За стільки років там вже так все вкоренилось, що мабуть нічого не зміниться, а прості люди будуть як завжди у ...!!! А "верхи" своє роБлять і за допомогою "патріотичних" ГО! Ха-ха - вибороли...
Відповісти
Правильний заголовок цього матеріалу мав би бути таким: "Палиця хоче, щоб митниця була його".
Відповісти
Останні новини
Палиця підтримав працівників Волинської митниці. ВІДЕО
11 квітень, 2016, 18:50