Німецькі душпастирі передали в колонії фарби і одяг

Німецькі душпастирі передали в колонії фарби і одяг
Місіонери з Німеччини передали волинським колоніям солодощі , письмове приладдя, фарби, верхній одяг та теплі ковдри.

Про це 22 серпня повідомила старший інспектор у зв’язках із ЗМІ та громадськістю управління ДПтС України у Волинській області Ольга Купчинська.

Представники місії «Української місії Благовістя» з Німеччини відвідали у серпні установи виконання покарань з метою надання благодійної допомоги засудженим та планування подальшої співпраці з волинськими установами виконання покарань.

Представники місії щорічно під час своєї відпустки долають більше тисячі кілометрів, щоб відвідати Україну і донести Слово Боже до тих, кому це справді необхідно.

Допомога християнської місії полягає у виховній та педагогічній роботі із засудженими: місіонери проводять бесіди на релігійну тематику та проповідують норми християнської моралі. Через покаяння засуджені приходять до віри, до бажання виправитись та повернутись з місця позбавлення волі повноцінним громадянином суспільства.

Цього разу після бесіди з духівниками, двоє засуджених Маневицької ВК №42 прийняли покаяння під час спільної молитви.

Разом з тим, місія «Благовістя» допомагає установам виконання покарань матеріально. До Ковельської виховної колонії для неповнолітніх засуджених передали солодощі та письмове приладдя, Цуманській виправній колонії (№84) допомогли верхнім одягом та фарбами, а засуджені Маневицької виправної колонії (№42) отримали теплі ковдри. У засуджених залишились не лише спогади від духовного спілкування з місіонерами, а й література релігійної тематики.

Наступний візит німецькі представники місії запланували здійснити на Новорічно-різдвяні свята.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Німецькі душпастирі передали в колонії фарби і одяг
22 серпень, 2012, 11:38