У Москві Жириновський відкрив собі бронзовий пам’ятник

У Москві Жириновський відкрив собі бронзовий пам’ятник
При великому скупченні партійців і роззяв в 1-м Басманном провулку відкрили скульптуру - трьохметрового вождя ЛДПР в бронзі.

З огляду на, те що автор - Зураб Церетелі, то це просто мініатюра, - пише КНК-медіа.

Підхопивши один край покривала, що прикривало скульптуру, Церетелі штовхнув промову про те, що це - образ людини, яка любить Росію і крокує правильним шляхом. Жириновський смикнув другий, і тут чоловічий хор ЛДПР заспівав несподівану композицію: "Боже, царя храні!"

Лідер ЛДПР після ретельного огляду самого себе захоплено заявив, що "ніколи не думав про скульптуру в свою честь. Людям потрібне свято і 11 квітня запам'ятається людству цією церемонією".

Як стало відомо згодом, 70-річчя ювіляру зіпсували. Жириновський дуже сподівався, що саме в цей день, 25 квітня, відбудеться оголошений запуск першої ракети-носія з нового космодрому «Східний». Але тут таке розчарування - віце-прем'єр Рогозін переніс запуск на середу, 27-го. Жириновський запропонував ООН опублікувати всі архіви, закрити всі справи і все почати з нуля, наприклад, з 1 січня 2020 року.

Як сказав депутат Держдуми Михайло Дегтярьов, для установки бронзового Жириновського в центрі столиці ніяких дозволів не потрібно було, так як це приватна власність. Церетелі заявив, що, мабуть, буде робити другого Жириновського, але вже по-іншому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Москві Жириновський відкрив собі бронзовий пам’ятник
12 квітень, 2016, 20:16