Фанів «Волині» судять за фаєри

Фанів «Волині» судять за фаєри
В Україні почали судити фанатів, які палять фаєри на матчах внутрішніх змагань.

Раніше все обмежувалося штрафами від ФФУ, які виплачували клуби. Тепер відплата дійшло до безпосередніх винуватців, - йдеться на Террикон.

Після недільної гри "Динамо" - "Волинь" (3: 0) на "Олімпійському" були затримані двоє ультрас луцького клубу.

"Коли вони почали нахабніти, запалюючи фаєр за файєром, службам безпеки НСК і" Динамо "була дана команда діяти, - розповіли на стадіоні. - Викликали поліцейських. Вони не били всіх підряд, як колись" Беркут ", а по фото роздруківкам забрали найактивніших паліїв. Може, більше не палитимуть? ".

Справи передані до Печерського суду, за ст. 195-6 Адмінкодексу лучанам світять штрафи від 600 до 1020 грн. Тим часом київські ультрас на грі з "Волинню" обійшлися без диму.

"Після того як на нас обрушилася лавина штрафів за фаєри, ми в черговий раз переговорили з лідерами ультрас, - говорить віце-президент "Динамо" Олексій Семененко. - Ми їм сказали:" Хлопці, зараз всім непросто, і наш клуб - не виняток . Багато з ваших лав, захищаючи Україну, загинули або отримали поранення. Так давайте виключимо ті речі, за які нас штрафують, а зекономлені гроші спрямуємо для допомоги пораненим, знедоленим. Хоча клуб і так це робить, просто не завжди афішуючи. Це буде патріотично.

А якщо так надійдуть в інших містах, це буде ще одна позитивна хвиля слідом за тією, коли ультрас об'єдналися, припинивши воювати один з одним ".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фани
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фамілії!!!
Відповісти
Суддів?
Відповісти
того, що на вежі освітлення палив, вже знайшли?
Відповісти