На Волині впіймали 15 нелегалів

На Волині впіймали 15 нелегалів
На Волині виявлено 15 нелегальних мігрантів – такі підсумки спецоперації «Мігрант» УДМС України області.

З 21 березня по 3 квітня на Волині тривали цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант» з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території області, запобігання та протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері, - повідомляє прес-служба УДМС у Волинській області.

Операцію проводили працівники Управління ДМС України у Волинській області.

У цільових профілактичних заходах взяло участь 72 людини, з них 25 працівників УДМС України в області, 35 працівників національної поліції, 12 – інших правоохоронних органів.

Впродовж двох тижнів вони здійснили 105 перевірок стихійних ринків, вищих та інших навчальних закладів, підприємств, установ, організацій усіх форм власності, готелів, а також приватного житлового сектору з метою виявлення іноземців, які незаконно перебувають на території України.

У результаті операції було виявлено 15 нелегальних мігрантів. Вихідці з таких країн: Узбекистан, Російська Федерація, Азербайджан, Нігерія, Республіка Білорусь, Вірменія, Грузія, Молдова, Киргизстан, Ліван.

Щодо останніх прийнято рішення про примусове повернення за межі України;

- за нелегальне перебування на території України та порушення прикордонного режиму відносно громадянина Лівану постановою Луцького міськрайонного суду за позовом Державної міграційної служби України у Волинській області, та Луцького прикордонного загону було прийнято рішення про депортацію за межі України;

- виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 44 порушника законодавства про правовий статус іноземців, які порушили правила перебування іноземців на території України, та фізичних осіб, які їх приймали;

- накладено штрафів на загальну суму 23 тисячі 640 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.