Луцькі депутати побували в гостях у Садового. ФОТО

Луцькі депутати побували в гостях у Садового. ФОТО
Депутати Луцької міської ради побували з робочим візитом у Львові.

У львівських колег депутати могли запозичити ідеї з розвитку громади, туризму, кадрової політики, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Депутати ознайомитись з роботою львівських депутатів, поспілкуватися з міським головою Львова Андрієм Садовим, його секретарем Львівської міської ради Анатолієм Забарило та іншими.

За словами секретаря Львівської міської ради з 64 депутатів львівської міської ради - 14 жінок.

Крім того, в управлінні інформаційної політики Львівського міського голови - 15 спеціалістів, серед яких фотографи і телевізійники. І підпорядкована прес-служба Андрія Садового тільки йому.

"Враження від поїздки у мене дуже позитивні. Мені дуже сподобалася вибудувана структура виконавчих органів й те, як побудована робота виконавчих органів міської ради. Тому що міська рада не просто написала й затвердила стратегію розвитку Львова у 2011 році, а цілево її реалізовує. При цьому, реагуючи водночас на якісь такі поточні виклики, підкориговуючи її, і що найбільш важливо - міська рада працює на результат, - зазначає начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда.

"Дуже подобається підхід міського голови Львова до підбору персоналу Дійсно підбирає людей, яким може довірити певну ділянку роботи і які дійсно розвивають її, реалізовують і приносять щось своє.

Крім того, я захоплююсь стратегічним баченням, бо цього поки що ще бракує у Луцьку. Ми маємо собі малювати картинку, яке місто має бути в 2020 році і йти до того", - додає депутат Луцької міської ради за списками партії «Солідарність» Блоку Петра Порошенка.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кащєй не поїхав переймати досвід "керуванням" земельною комісією.
Відповісти
Славік не переживай все буде добре!
Відповісти
Наталко,сонце!А скільки років ти вже в міській раді?А чому до Львова ти поїхала тільки вчора?Не знала ,що є таке місто на мапі?Не соромно?!Починай вже працювати,бо за тебе вже соромно лучанам!!!
Відповісти
За чий рахунок подібні поїздки?
Відповісти
Хто оплачував бєнкет ?
Відповісти
Останні новини
Луцькі депутати побували в гостях у Садового. ФОТО
14 квітень, 2016, 12:22