Матч «Волині» із «Дніпром» судитиме столичний арбітр

Матч «Волині» із «Дніпром» судитиме столичний арбітр
Комітетом арбітрів визначено арбітрів на матчі 7-туру Прем’єр-ліги: поєдинок «Дніпро» Дніпропетровськ – «Волинь» обслуговуватиме суддя ФІФА Сергій Даньковський з Києва.

Про це 22 серпня повідомила прес-служба ФК Волинь.

Сергій Даньковський народився 11 жовтня 1978 р. Суддівську кар’єру розпочав у 1997 році. Матчі другої ліги обслуговує з 1999 р., першої – з 2003 р., поєдинки Прем’єр-ліги – з 2008 року.

Загалом за суддівства Сергія Даньковського «Волинь» зіграла 6 матчів: 3 виграла, 2 звела внічию і 1 програла за різниці забитих та пропущених м’ячів 6 – 4. Вдома – 3 матчі: 2 перемоги і одна нічия, м’ячі 3 – 1. У гостях – 3 матчі: 1 перемога, 1 нічия і 1 поразка, різниця м’ячів 3 – 3. У цих матчах Сергій Даньковський 12 разів показував жовті картки гравцям «Волині» і 19 разів – гравцям команд-суперників. Одного разу з поля вилучалися футболісти суперника і одного разу було призначено пенальті у ворота опонентів лучан.

Асистентами арбітра у поєдинку «Дніпро» – «Волинь» стануть Микола Левко з Чернівців та Андрій Скрипка з Кіровограду.

Інспектором матчу призначений Василь Мельничук з Сімферополя. Делегат ФФУ – Микола Курилко з Харкова.

Резервним арбітром матчу призначено Сергія Бойка з смт. Іванків Київської області, який обслуговуватиме у ролі головного арбітра матч молодіжних складів. Допомагатимуть йому Дмитро Кескюла з Дніпропетровська та донеччанин Віктор Матяш. Інспектором даної гри буде вінничанин Михайло Прозоровський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Матч «Волині» із «Дніпром» судитиме столичний арбітр
22 серпень, 2012, 15:05