Іваничівським дорожникам почали виплачувати заборговані зарплати

Іваничівським дорожникам почали виплачувати заборговані зарплати
Частину заборгованої зарплати іваничівським дорожникам вже виплатили.

Справу зрушили з «мертвої точки» після того, як робітники Іваничівської дільниці прийшли на прийом громадян до народного депутата України Ігоря Гузя, - повідомляє прес-служба депутата.

Оперативно було надіслано депутатські звернення до Міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського та директора облавтодору Олександра Зінькова. З ініціативи депутата було організовано низку зустрічей дорожників з керівниками профільних обласних управлінь.

«Ми прийшли до депутата і розповіли про те, що ми без копійки. Приємно, що він пішов нам на зустріч і так швидко допоміг. Вже вчора ми отримали 43 тисячі гривень. Чекаємо ще на зарплату за два місяці. Соціальну напругу зняли і люди працюють далі. Ми зробили дорогу з Володимира-Волинського до Павлівки, сьогодні розпочали ремонт за напрямком Локачі – Павлівка», - розповів начальник Іваничівської дорожньої дільниці Микола Шевчук.

Учора на рахунки робітників Іваничівської дорожньої дільниці надійшов перший транш коштів - 43 із 80 тисяч гривень заробленого. Загалом усі робітники «Волинського облавтодору» дільниці були без зарплати з грудня 2015 року по лютий 2016 року.

Як результат: крім іваничівських «дорожників», заборговану зарплату за два місяці отримали всі робітники «Волинського облавтодору». Ситуація з виплатою коштів людям за лютий-березень – на особистому контролі народного депутата України Ігоря Гузя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Булоби за що платити,регулярно проіжджаю по тих дорогах,більше 30-40 не поідеш..
Відповісти
Останні новини
Іваничівським дорожникам почали виплачувати заборговані зарплати
15 квітень, 2016, 09:34