Парубій про букети у ВР

Парубій про букети у ВР
Верховна Рада має намір у п'ятницю познайомитись з новими міністрами ближче.

Про це в інтерв'ю 5 каналу заявив новий спікер парламенту Андрій Парубій.

За його словами, у четвер на знайомство не вистачило часу.
"Тому ми звернулись з проханням до уряду – завтра буде година уряду, може півтори - щоб ми могли познайомитись з кожним міністром, почути їхні думки з приводу діяльності кожного міністра", - сказав Парубій.

Відповідаючи на запитання про те, що у ВР досі лишилася стара традиція, дарувати квіти новим міністрам після призначення, через що іноді трапляються незручні ситуації, Парубій зазначив: "Скажу вам відверто, після всіх цих ситуацій, коли до мене йдуть з квітами, це мене насторожує".

"Це традиція, апарат її виконує. Але я з вами згоден – це одна з тих традицій, які треба лишити в минулому", - додав він.

Парубій також розповів, що вже кілька тижнів у парламенті діє електронна система, коли всі законопроекти, порядок денний доступні в електронному вигляді, а не роздруковуються на папері.

"Цей рудимент ми майже з ВР забрали, бо реформування ВР – це один з моїх пріоритетів", - сказав Парубій.

Він також зазначив, що маємо намір налагодити співпрацю з з громадськими структурами.

"Я буду мати кілька несподіваних рішень", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чи по вашому АТО, немудра, владо !!! Хлопці в окопах на сирій землі під пулями і градом !!! А ви з черствими серцями і без співчуття людського бавитися в горе- політиків !!! Квіти оберемками , немудрі горе- політики один одному носите на тисячі грн. Та бабця чи дідусь ту тисячу цілий місяць чекає !!! Який цинізм !!! Маємо горе- політиків і горе- Президента !!! Бал среди чуми !!! Посади вони ділять і грощші і ніяк поділити не можуть і насититись благами і накраденим !!!
Відповісти
Краще б ті гроші букетні АТОвцям перекинули !
Відповісти
Мужик мужику дарує квіти? Це гомосексуалізм.
Відповісти
Розумію там жінку призначили і їй квіти, а чоловікам і така кількість - це ж...па! А ці всі цьоми-перецьоми? А Парубій - спікер... це просто жах, по ньому буцигарня плаче!!!
Відповісти
Мені шкода матерів, жінок, діток, тих,чиї діти\чоловіки\батьки загинули на війні, бо цю владу треба спалити заживо, чесно... І не Майдан там треба зробити їм, а пекло на чолі з народом за все це!
Відповісти
Та нашим політикам начхати на тих хлопців, що в ато, вони роблять, щоб їм було добре. Але мене цікавить, чого наші славнозвісні активісти не їдуть зараз на майдан, бо напевно ніхто не заплатить
Відповісти
Передали б на ті гроші замість квітів хлопцям в ато харчі, або допомогли б їхнім сім'ям, але це не про наших горе-політиків, ці зажерливі все тільки для свого блага.
Відповісти
Хто тобі сказав, що на майдані платять
? Повна брехня
Відповісти