Понад 600 хвойних дерев висадили юніори з депутатами у волинському селі. ФОТО

Понад 600 хвойних дерев висадили юніори з депутатами у волинському селі. ФОТО
У багатому на ліси та гарну природу Горохівському районі, що на Волині, місцеве відділення ПриватБанку очолює молодий активний керівник Олександр Піньковський.

Банкіра всі у районі поважають, бо завжди разом із земляками робить багато добрих справ для рідного краю, - повідомляє прес-служба банку.

Є добра традиція навесні щороку садити дерева.

Цьогоріч організатори - депутати районної ради Андрій Філат (житель цього села) та Анатолій і Віталій Клемби запросили банкіра та юніорів зробити спільну добру справу. Тож місцеві обранці спочатку розчистили окраїну села Борисковичі, прибрали всю територію та разом із школярами висадили сосни.

“Сільські діти добрі та працьовиті і з особливим трепетом чекають на новорічно-різдвяні свята, в кожній сільській хаті є ялинка чи сосна. Тому вирішили разом із учнями посадити хвойні дерева, бо вони і повітря очищують, і є улюбленою в малечі окрасою зимових свят. Висадили багато - більше 600 сосен, - розповідає керівник Горохівського відділення №1 ПриватБанку Олександр Піньковський.- Свято праці просто неба було і активним, і веселим, бо після роботи школярі поласували солодощами та фруктами та всі одержали картки Юніора”.

“Тепер я маю свій електронний гаманець-картку, і мені цікаво. Дізналася багато нового на заняттях в БізнесШколі. Я вже майже доросла, бо маю, як і мої батьки, пластикову картку Юніора, а сьогодні ще й своїм одноліткам ми розказали", - зізнається десятирічна Юля.

Кожна україночка та українець у віці від 6 до 17 років може одержати картку Юніора та вивчати ази фінансової грамотності в БізнесШколі ПриватБанку.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.