Учнівські лісництва Волині зібралися у Луцьку. ФОТО

Учнівські лісництва Волині зібралися у Луцьку. ФОТО
На Волині діє 42 учнівських лісництв. Представники 17 найкращих зібралися у Луцьку на обласний зліт учнівських лісництв.

Його урочисте відкриття відбулося у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій, - повідомляють організатори.

Разом із дітьми до Луцька приїхали головні лісничі державних лісопідприємств ВОУЛМГ. Учасників зльоту привітали перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук, заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпук, заступник Луцького міського голови Андрій Киця, начальник відділу лісового господарства ВОУЛМГ Борис Бабеляс, директор Волинського обласного еколого-­натуралістичного центру Валентина Остапчук.

Також були виступи художніх колективів та екобригади Луцького екологічного ліцею No7 «Еко­-вей».

Хвилиною мовчання учасники зльоту вшанували пам’ять загиблих на Майдані та в АТО, поклали квіти до стели героїв.

Зліт триватиме два дні. У програмі – презентація команд­-учасниць, семінар­-практикум для керівників учнівських лісництв, виконання тестових завдань членами учнівських лісництв, екскурсії коледжом, Луцьким замком, вечірнім містом, захист науково-­дослідних робіт, природоохоронні акції, знайомство з роботою ДП «Волинський лісовий селекційно-­насіннєвий центр».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діти розкажіть про крадіїв лісу. Створюйте загони юних лісників і публікуйте в інтернеті фото як крадуть пузаті дядьки ліс. Будьте патріотами України.
Відповісти
Діти! Ваші діти і онуки прокленуть злодія кватирка і його помічників по розкраданню лісових ресурсів області. Для них вже нічого не залишиться. А ваш приїзд в Луцьк - це показуха крадіїв лісу, замазування очей, відвід від реальних справ в галузі, про які ви не знаєте. Вони крадуть мільйонами, а ваші мами вас збирають в школу за рахунок того, що годують в літню спеку комарів і збирають чорницю, гриби, журавлину.
Відповісти