Близько тисячі людей вийшло прибирати парк 900-річчя Луцька. ФОТО. ВІДЕО

Близько тисячі людей вийшло прибирати парк 900-річчя Луцька. ФОТО. ВІДЕО
Сьогодні у парку 900-річчя кипіла робота.

Під час проведення екологічної акції «Толока-2016», на території парку збирали листя та гілля, зносили аварійні дерева, прибрали сміття, а також встановили близько 30 лавочок і смітників.

Луцька міська рада підтримала ініціаторів заходу - генерального директора групи компаній «Модерн-Експо» Петра Пилипюка та керівника “Волинь-Зерно-Продукт” Євгена Дудку.



"Ми щорічно приймаємо участь у толоках, тому що вважаємо, що потрібно жити в стилі модерн, а це означає не сидіти, а ініціювати такі заходи та навіть у вихідний день, своїми руками покращувати наше місто. Ми щиро вдячні, що стільки підприємців та організацій долучилося до нас. Головне пам`ятати, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять", - Петро Пилипюк.



До заходу також долучилася працівники компанії ГО «Квітка Полісся», ГО «Зелений Луцьк», ГО «Країна журавлина», Волиньзернопродукт, представникі навчальних закладів, Молодіжної ради міста Луцька та просто небайдужі лучани.

"Молодь тільки за проведення таких екологічних акцій і залюбки надалі долучатиметься. Насправді дуже тішить, що це вже стало модно прибирати та озеленювати місто. Якщо ця мода націлена на покращення Луцька, то чому і ні"? - розповіла голова Молодіжної ради міста Луцька Софія Ройко.

Після прибирання "Дмитрук" усіх нагодував смачним обідом та подякували за зроблену роботу.

























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.